Redactia.ro
Home » Monden » Antonia, faimă datorită fostei soții a lui Irinel Columbeanu? Ce dezvăluie fostul milionar în cartea sa

Antonia, faimă datorită fostei soții a lui Irinel Columbeanu? Ce dezvăluie fostul milionar în cartea sa

Antonia, una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră este amintită în cartea lui Irinel Columbeanu. Acesta a explicat faptul că îndrăgita cântăreață a ajuns faimoasă, la un an după ce a cunoscut-o pe fosta lui soție.  Iată ce dezvăluie fostul milionar!

Irinel Columbeanu, despre relația de prietenie dintre Antonia și Monica Gabor: „ O invită și la Izvorani”

În ultima carte scrisă de fostul soț al Monicăi Gabor, Irina Columbeanu apar câteva detalii despre faimoasa cântăreață Antonia. Acesta dezvăluie o legătură strânsă între cele două femei și lasă de interpretat faptul că Monica Gabor ar fi ajutat-o pe Antonia la începutul carierei.

Irinel Columbeanu a povestit cum s-au cunoscut Antonia și Monica la Milano:

„Amândouă fiind colege de manechinat la Milano și cam de aceeași vârstă, Monica se cunoscuse acolo și cu Antonia (ce peste un an avea să își înceapă o cunoscută carieră muzicală în România), cu care se împrieteni și pe care o invită și la Izvorani câteva zile când veni în țară.

Așa o cunoscu și Ili, Monica explicându-i că își dorește mult să o ajute pe noua și talentata ei prietenă să devină cunoscută în țara ei natală (pe atunci Antonia trăia în America) ca să se apuce aici de cântat”, a scris omul de afaceri în cea de-a treia carte a sa, relatează „fanatik.ro”.

Monica Gabor, despre talentul Antoniei

Monica Gabor susținea pe la începutul carierei Antoniei că dorește să o ajute:

„Atât cât pot, o voi ajuta. Mi-ar plăcea să o ajute cineva din România, iar talentul ei să fie valorificat. i place la nebunie să cânte. Nu am auzit niciodată o voce atât de cristalină, dar, totuși, impunătoare, iar când am văzut-o și dansând, m-a dat gata.

Am rămas foarte impresionată. Aș putea să o compar, fără să stau pe gânduri, cu Rihanna. Este incredibil de modestă, deși are toate motivele să fie mândră de ea”, spunea Monica Gabor despre Antonia, conform „click.ro”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: