Redactia.ro
Home » Monden » Antonia, faimă datorită fostei soții a lui Irinel Columbeanu? Ce dezvăluie fostul milionar în cartea sa

Antonia, faimă datorită fostei soții a lui Irinel Columbeanu? Ce dezvăluie fostul milionar în cartea sa

Antonia, una dintre cele mai apreciate artiste din țara noastră este amintită în cartea lui Irinel Columbeanu. Acesta a explicat faptul că îndrăgita cântăreață a ajuns faimoasă, la un an după ce a cunoscut-o pe fosta lui soție.  Iată ce dezvăluie fostul milionar!

Irinel Columbeanu, despre relația de prietenie dintre Antonia și Monica Gabor: „ O invită și la Izvorani”

În ultima carte scrisă de fostul soț al Monicăi Gabor, Irina Columbeanu apar câteva detalii despre faimoasa cântăreață Antonia. Acesta dezvăluie o legătură strânsă între cele două femei și lasă de interpretat faptul că Monica Gabor ar fi ajutat-o pe Antonia la începutul carierei.

Irinel Columbeanu a povestit cum s-au cunoscut Antonia și Monica la Milano:

„Amândouă fiind colege de manechinat la Milano și cam de aceeași vârstă, Monica se cunoscuse acolo și cu Antonia (ce peste un an avea să își înceapă o cunoscută carieră muzicală în România), cu care se împrieteni și pe care o invită și la Izvorani câteva zile când veni în țară.

Așa o cunoscu și Ili, Monica explicându-i că își dorește mult să o ajute pe noua și talentata ei prietenă să devină cunoscută în țara ei natală (pe atunci Antonia trăia în America) ca să se apuce aici de cântat”, a scris omul de afaceri în cea de-a treia carte a sa, relatează „fanatik.ro”.

Monica Gabor, despre talentul Antoniei

Monica Gabor susținea pe la începutul carierei Antoniei că dorește să o ajute:

„Atât cât pot, o voi ajuta. Mi-ar plăcea să o ajute cineva din România, iar talentul ei să fie valorificat. i place la nebunie să cânte. Nu am auzit niciodată o voce atât de cristalină, dar, totuși, impunătoare, iar când am văzut-o și dansând, m-a dat gata.

Am rămas foarte impresionată. Aș putea să o compar, fără să stau pe gânduri, cu Rihanna. Este incredibil de modestă, deși are toate motivele să fie mândră de ea”, spunea Monica Gabor despre Antonia, conform „click.ro”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: