Redactia.ro
Home » Știri » Antrenorul Simonei rupe tăcerea după ce sportiva a picat testul anti-dopping. Mesajul lui Patrick Mouratoglou

Antrenorul Simonei rupe tăcerea după ce sportiva a picat testul anti-dopping. Mesajul lui Patrick Mouratoglou

GALERIE FOTO (2) Simona

Simona Halep, actualul număr 9 mondial în clasamentul WTA, trece prin clipe dificile. Sportiva a fost suspendată din tenis pentru o perioadă încă nedeterminată, după ce a picat un test anti-dopping realizat în Statele Unite ale Americii. Unii i-au luat apărarea, alții au început deja să o critice. În scandalul momentului intervine și antrenorul Simonei, Patrick Mouratoglou.

Antrenorul Simonei, mesaj de încurajare pentru sportivă

Simona Halep și-a anunțat fanii că a picat un test anti-dopping, iar ca urmare a fost suspendată din tenis până la soluționarea investigațiilor. Trebuie să demonstreze că nu a consumat în mod voit Roxadustat, o substanță utilizată în tratarea anemiei și care este interzisă sportivilor.

Simona a distribuit un mesaj în care a spus că niciodată nu i-a trecut prin minte să trișeze pentru a-și îmbunătăți performanțele. Așasar, este dispusă să meargă până în pânzele albe pentru a-și demonstra nevinovăție. Simona are un aliat de încredere în persoana antrenorului său. Acesta a scris un mesaj în care și-a exprimat susținerea și a subliniat că împreună vor găsi o cale de ieși la lumină. Cei doi colaborează încă din luna aprilie a acestui an.

reactia antrenorului
Antrenorul Simonei Halep și-a exprimat susținerea

„Te susțin 100% în această luptă Simona. „Vom trece prin asta împreună”, a scris Patrick Mouratoglou pe pagina personală de Instagram.

Toni Iuruc i-a luat apărarea fostei soții

Mai multe nume din showbiz și-au exprimat susținerea față e situația prin care Simona trece. Cristian Tudor Popescu și Dan Negru sunt doar doi dintr cei care i-au transmis Simonei cele mai bune gânduri. Fostul soț al sportivei, Toni Iuruc, a avut și el ceva e spus. Potrivit afaceristului, Simona este o persoană cu valori solide, care se ghidează după un principiu clar în viață: pentru ea onoarea este mai presus de orice.

„Simona era obsedată să nu greșească. O cunosc de trei ani pe Simona, din care minimum doi în circuit, și vă jur că această fată, fosta mea soție, este obsedată de un singur lucru: cinstea!”, a declarat Toni Iuruc, conform Fanatik. 

Ce este Roxadustat, substanța depistată în organismul Simonei Halep

Roxadustat este o substanță care, de regulă, este utilizată pentru combaterea anemiei. Se comercializează sub brandul Evrenzo, un medicament care ajută organismul să lupte împotriva anemiei. Substanța este interzisă sportivilor pentru că ea crește producția de globule roșii și ajută la ridicarea nivelului de oxigenare. Roxadustat poate spori rezistența la efort și, în mod implicit, să aibă un efect în îmbunătățirea performanței sportive.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini