Redactia.ro
Home » Știri » Anunţ de ultimă oră pentru clienţii ENEL! Ce se întâmplă cu facturile românilor? De ce trebuie să puneți bani deoparte

Anunţ de ultimă oră pentru clienţii ENEL! Ce se întâmplă cu facturile românilor? De ce trebuie să puneți bani deoparte

Anunţ de ultimă oră pentru clienţii ENEL! Ce se întâmplă cu facturile românilor? De ce trebuie să puneți bani deoparte

Anunţ de ultimă oră pentru clienţii ENEL! Iată ce se întâmplă cu facturile românilor și de ce trebuie să puneți bani deoparte!

Anunţ de ultimă oră pentru clienţii ENEL

Compania de energie ENEL a transmis recent un anunț important către aproximativ 3 milioane de clienți din România, referitor la situația actuală generată de implementarea modificărilor legislative privind plafonarea prețurilor la gazele naturale. În comunicatul transmis clienților, ENEL a precizat că încă lucrează la sistemul de emitere a facturilor pentru consumul de gaze naturale înregistrat de aceștia. Intârzierea se datorează necesității de a implementa în sistemele informatice ale companiei modificările recente ale legislației privind plafonarea prețului gazelor naturale.

ENEL nu poate emite facturi curente pentru clienți

Până când modificările necesare nu sunt încorporate în sistem, ENEL nu poate emite facturi curente pentru clienți, motiv pentru care aceștia sunt sfătuiți să pună bani deoparte pentru a face față posibilelor ajustări ale facturilor, în funcție de modificările legislative și de consumul de gaze naturale înregistrat în perioada în care facturile nu au fost transmise.

Este important să menționăm că ENEL a mai avut probleme cu facturarea în trecut și, în urma acestor probleme, a anunțat că va relua emiterea facturilor la gaze naturale imediat după finalizarea actualizării sistemelor informatice, astfel încât cele mai recente măsuri de plafonare a prețurilor la energie să se regăsească corect și complet în facturi.

Schimbări majore în cadrul companiei ENEL

Pe lângă aceste probleme tehnice, ENEL a fost implicat în schimbări de management la nivel internațional. Grupul italian Enel S.p.A a anunțat că a semnat un acord cu firma greacă Public Power Corporation S.A. (PPC) pentru vânzarea tuturor participațiilor deținute de către Grupul ENEL în România. Operațiunea este estimată să se încheie în trimestrul al treilea al acestui an, iar până atunci, angajații și clienții ENEL nu vor fi afectați, compania urmând să-și desfășoare activitatea ca și până acum.

Astfel, ENEL a fpcut lumină față de situația actuală generată de modificările legislative privind plafonarea prețurilor la gazele naturale. Este important ca toți clienții să urmărească informațiile oferite de companie și să se pregătească pentru posibile ajustări ale facturilor. De asemenea, schimbările de management la nivel internațional nu vor afecta activitatea companiei în România și nu vor avea impact asupra clienților și angajaților ENEL.

Planul strategic Enel

Strategia de eficientizare a Enel, prezentată la conferinţa de la Milano:

-activitățile din Europa se vor concentra în jurul Italiei și Spaniei, cu vânzarea activelor din România;
în America Latină, Grupul se așteaptă să se retragă din Peru și Argentina;
-unele zone geografice, cum ar fi Australia și Grecia, se așteaptă să fie adăugate la modelul de administrare de tip Stewerdship;
-se preconizează că se va cristaliza valoarea portofoliului de gaze din Spania;
se așteaptă ca activele din Ceará să fie vândute pentru a se concentra mai mult pe rețelele de distribuție din mega-orașe (Rio și São Paulo);
-se va cristaliza, de asemenea, valoarea altor active regenerabile minore care nu sunt legate de baze de clienți importante în aval”, arată Enel în raport, potrivit economica.net.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: