Redactia.ro
Home » Știri » Anunț despre Kaufland România! Ce s-a găsit într-unul dintre magazinele lanțului de supermarketuri

Anunț despre Kaufland România! Ce s-a găsit într-unul dintre magazinele lanțului de supermarketuri

Anunț despre Kaufland România! Ce s-a găsit într-unul dintre magazinele lanțului de supermarketuri

Un control efectuat de comisari la unul dintre magazinele lanțului de supermarketuri Kaufland România a scos la iveală mari probleme. Iată detalii!

Anunț despre Kaufland România! Ce s-a găsit într-unul dintre magazinele lanțului de supermarketuri

Mai multe nereguli grave au fost descoperite de inspectorii ANPC la un control efectuat la unul dintre magazinele lanțului de supermarketuri. Mai exact, este vorba despre unul dintre magazinele lanțului, din cartierul Floreasca din București, unde ANPC a dat o amendă de 45.000 lei, iar inspectorii au decis retragerea de urgență de la vânzare a peste 600 de kilograme de produse alimentare, în valoare de 33.000 de lei.

Printre nereguli, se numără: comercializarea a diverse sortimente de peşte cu modificări organoleptice de aspect, culoare şi consistenţă; comercializarea unor fructe depreciate, cu mucegai; informare incorectă pe eticheta de produs faţă de cea de la raft, comercializarea unor produse cu ambalaj; comercializarea unor castraveţi muraţi, având în lista de ingrediente menţionat oţet, fără alte informaţii privind natura acestuia; deficienţe de informare a unor produse pe baza de grăsimi vegetale, prezentate ca fiind lactate.

În urma neregulilor descoperite, comisarii ANPC au făcut un control și la unul dintre furnizorii de peşte ai lanţului de magazine, care a mai fost verificat şi sancţionat chiar cu câteva luni în urmă.

„Din nou, comisarii ANPC au constatat abateri importante la sediul acestuia, fapt pentru care, din cauza abaterilor repetate, au propus chiar închiderea unităţii pentru o perioadă de la 6 la 12 luni. În afara acestei măsuri, au mai fost aplicate următoarele sancţiuni: amenzi contravenţionale în valoare totală de 15.000 lei, oprirea definitivă de la comercializare a peste 100 de kilograme de produse alimentare neconforme, oprirea temporară a prestării de servicii, până la remedierea deficienţelor”, se arată în comunicat.

Nerespectarea normelor de igienă în ceea ce privește depozitarea și menținerea la temperaturi optime a produselor alimentare poate afecta inclusiv viața consumatorilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: