Redactia.ro
Home » Stil de viață » Anunț pentru toți pensionarii români. Lista stațiunilor unde se acordă bilete de tratament și beneficii financiare suplimentare

Anunț pentru toți pensionarii români. Lista stațiunilor unde se acordă bilete de tratament și beneficii financiare suplimentare

Lista stațiunilor unde se acordă bilete de tratament și beneficii financiare suplimentare pentru bătrâni.

Pentru pensionarii din România, anul 2024 se anunță a fi un an plin de oportunități și beneficii, cu Casa Națională de Pensii Publice anunțând începerea sesiunii de depunere a cererilor pentru obținerea biletelor de tratament în stațiunile balneare. Iată lista completă cu stațiunile unde se acordă aceste bilete, oferind pensionarilor posibilitatea de a beneficia de tratamente revigorante și de a experimenta o vacanță relaxantă.

Lista generoasă de Stațiuni:

Amara
Bala
Bizusa
Buziaș
Covasna
Geoagiu
Lacul Sărat
Moneasa
Nicolina
Olănești
Pucioasa
Monteoru
1 Mai

Această listă acoperă o paletă variată de destinații, satisfăcând nevoile diverse ale beneficiarilor acestor facilități. Casa Națională de Pensii Publice a alocat, pentru anul curent, 60.420 de bilete de tratament, cu o sumă generoasă de 400.000 de mii de lei pusă la dispoziție pentru acoperirea costurilor acestor facilități. Această inițiativă subliniază angajamentul față de sănătatea și bunăstarea pensionarilor.

Detalii importante despre biletele de tratament:

Prețul unui bilet de tratament balnear include tariful pentru 12 zile de tratament.
Această strategie adaugă valoare și accesibilitate, permițând beneficiarilor să se bucure de servicii de calitate pe o perioadă extinsă, contribuind astfel la îmbunătățirea stării de sănătate și a calității vieții.

Beneficii financiare suplimentare pentru pensionari:

O altă veste pozitivă pentru pensionarii din România vine sub forma unei propuneri legislative care ar putea aduce beneficii financiare suplimentare începând cu anul 2024. Potrivit acestei inițiative, pensionarii ar putea să primească compensații în bani în cazul în care nu utilizează cupoanele CFR pe care le vor primi lunar. Aceste cupoane pot fi transformate în bani sau tichete pentru alimente, oferind astfel pensionarilor oportunitatea de a beneficia de resurse financiare adiționale.

Propunerea prevede și o reducere semnificativă de 50% la costurile călătoriilor cu trenul pentru pensionari, aceștia având dreptul la șase călătorii cu reducere de 50% în clasa a II-a, aplicabile în cazul transportului în comun.

În concluzie, pensionarii din România au motive să privească viitorul cu optimism, având acces la tratamente balneare și posibilitatea de a beneficia de compensații financiare suplimentare începând cu anul 2024. Aceste măsuri vin ca o recunoaștere a contribuției semnificative aduse de către această categorie de persoane la dezvoltarea societății.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: