Redactia.ro
Home » Știri » Anunț șocant despre coronavirus. Copii italieni infectați cu noul virus COVID-19

Anunț șocant despre coronavirus. Copii italieni infectați cu noul virus COVID-19

Anunț șocant despre coronavirus. Copii italieni infectați cu noul virus COVID-19

Anunț șocant despre coronavirus. Copii italieni infectați cu noul virus COVID-19.  Autoritățile italiene au confirmat miercuri dimineață că cinci copii din Italia au fost testați pozitiv cu coronavirus.

Anunț șocant despre coronavirus. Copii italieni infectați cu noul virus COVID-19

Conform RealitateaTv, cinci copii din Italia sunt infectati cu coronavirus. Unul dintre copii are patru ani și este din orașul italian Codogno, situat aproape de Milano. Potrivit autorităților italiene, copilul este izolat si se află în stare bună de sănătate. In total, acestea au declarat că sunt patru copii infectati cu coronavirus.

Miercuri, patru persoane au murit în nordul Italiei din cauza noului virus, vârsta lor fiind cuprinsă între 80 și 94 de ani.

Această informație infirmă ceea ce se presupunea în urmă cu câteva zile , și anume că persoanele tinere nu se îmbolnăvesc de coronavirus.

Coronavirusul s-a extins în mai multe țări din Europa. Austria, Croaţia, Spania și Elveţia au raportat, marți, primele cazuri de infectare. Şi Algeria a anunțat că a plasat în carantină prima persoană contaminată de pe teritoriul ei – un cetățean italian. Dacă privim către China, situația nu este deloc liniștitoare. Doar în ultimele ore, 50 de cazuri de decese au fost înregistrate aici, toate fiind în provincia Hubei, epicentrul îmbolnăvirilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: