Redactia.ro
Home » Monden » Anunțul care i-a surprins pe toți fanii cântăreței Antonia: Veste despre al patrulea copil

Anunțul care i-a surprins pe toți fanii cântăreței Antonia: Veste despre al patrulea copil

GALERIE FOTO (2) Anunțul care i-a surprins pe toți fanii cântăreței Antonia: Veste despre al patrulea copil

Anunțul care i-a surprins pe toți fanii cântăreței Antonia: Veste despre al patrulea copil. Iată detaliile!

Anunțul care i-a surprins pe toți fanii cântăreței Antonia

Alex Velea și Antonia, cunoscuți pentru relația lor solidă și familia frumoasă pe care au construit-o împreună, au făcut senzație în lumea showbiz-ului încă o dată. Cei doi artiști, care sunt împreună din 2012, au decis să împărtășească o veste surprinzătoare cu fanii lor: Antonia se gândește la posibilitatea de a avea al patrulea copil!

Cu doi băieți adorabili, Dominic (8 ani și jumătate) și Akim (6 ani și jumătate), și o fiică superbă, Maya (în vârstă de 12 ani), din prima căsnicie a Antoniei cu italianul Vincenzo Castellano, familia lor a fost întotdeauna un subiect de interes în presă și printre admiratorii lor. Însă, până acum, Antonia a negat în mod repetat că ar dori să aibă un al patrulea copil.

Veste despre al patrulea copil

Totuși, zilele acestea, Antonia a făcut o dezvăluire neașteptată pe contul său de Instagram, care a stârnit valuri de discuții și entuziasm printre fanii săi.

Ea a spus: „Chiar mă gândesc să am un al patrulea copil. Cred că e febra bebelușului.”

Sursa foto: InstaStory

Declarația a venit ca o surpriză

Această declarație a venit ca o surpriză, deoarece anterior, Antonia a indicat că ar fi puțin riscant să mai aibă un copil din cauza celor trei operații de cezariană pe care le-a suferit până acum.

Partenerul ei, Alex Velea, a adăugat:

„Nu mai putem să facem, ne-am legat trompele. S-a închis prăvălia! Deja are trei cezariene, nu mai e indicat, cu cea de-a treia sarcină m-am riscat puțin, dar, Slavă Domnului, Akim e bine”, a spus Alex Velea, la Antena Stars.

Cu toate acestea, Antonia a păstrat întotdeauna o atitudine deschisă în ceea ce privește familia și copiii. Ea a declarat în trecut pentru o publicație:

„Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil. Momentan suntem foarte fericiți așa.”

A adăugat că se bucură de timpul petrecut acasă cu Alex și copiii și că relația lor este una fericită, cu mici certuri obișnuite în viața de familie.

În plus, pe lângă bucuria de a se gândi la un al patrulea copil, Alex Velea și Antonia au planuri mari pentru viitor, inclusiv nunta lor. Cu toate că au devenit logodiți în iulie 2021, nunta a fost amânată din diverse motive. Alex a explicat că încă nu au găsit o locație potrivită și că lista lor de invitați este una destul de lungă, ceea ce face organizarea unei nunți mari o provocare.

Cu toate acestea, cei doi artiști rămân profund implicați în viața lor de familie, iar fanii sunt cu ochii pe evoluția acestui cuplu adorabil. Cu sau fără un al patrulea copil și cu nunta în plan sau nu, Antonia și Alex Velea rămân un exemplu de dragoste și armonie pentru toți cei care îi admiră. Rămâne de văzut ce va aduce viitorul în viața lor și a micuților Dominic, Akim și Maya!

 

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: