Redactia.ro
Home » TV » Anunțul făcut de Chef Dumitrescu după 10 ani de mariaj! Mărturisire inedită

Anunțul făcut de Chef Dumitrescu după 10 ani de mariaj! Mărturisire inedită

Chef Sorin Dumitrescu și Cristina Sima, soția lui, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au aniversat 10 ani de când sunt ,,în mod oficial”, un cuplu. 

 

Ce declarație i-a făcut Chef Dumitrescu, partenerei

 

Cu ocazia aniversării a 10 ani de când formează un cuplu, Florin Dumitrescu i-a scris un mesaj emoționant soției, chiar dacă cei doi nu mai știu exact data când au început să iasă oficial împreună.

„10 ani de când suntem împreună oficial. Bine, au trecut câteva zile bune, dar cam în perioada asta acum 10 ani, ne afişam împreună. Eu bucătar, ea beautywriter. Azi combinația asta e ok, e hip, e cool. Atunci, in 2010, nu era cine stie ce sa fii bucatar. Dar, azi e misto sa ai acasa un chef, mai ales in conditiile in care traim noi azi”, a fost o parte din mesajul unuia dintre cei trei jurați ai emisiunii ,, Chefi la cuțite”.

Cheful și-a amintit și ce anume i-a luat cadou soției pentru prima dată.

,,Țin minte si acum, poza asta ii era profil pe facebook, iar din salariul meu i-am cumparat un ceas de ziua ei. Am dus-o la shopping la vitrina (adica, doar privim, nu luam nimic ca vine chiria si avem alte prioritati), dar am intrebat-o subtil ce ii place, am bagat la cap, am luat salariu si i-am luat cadoul.

Nimeni nu ne dadea mai mult de o luna impreuna. Mai toti dintre ei s-au despartit de ceva timp si noi tot impreuna si dupa 10 ani parca si mai fericiti! Atat aveam de zis. Sanatate sa aveti! Te iubesc, Sima!”, a mai scris Florin Dumitrescu în mesaj.

 

Cum s-au cunoscut Florin Dumitrescu și Cristina Sima

 

Chef Florin Dumitrescu s-a mutat cu partenera la doar câteva zile de când s-au cunoscut.

”Începutul relaţiei noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut aşa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relaţia, dar, în acelaşi timp, ne ascundeam de ochii lumii.  Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina şi nu ştiam ce părere şi-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afişat împreună, în perioada respectivă. Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care am vorbit foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtăşeam toate gândurile. Abia după două luni mi-a dat şi numărul de telefon”, povestea chef Florin Dumitrescu.

Chef Florin Dumitrescu și-a cucerit soția cu un desert. Cristina este jurnalist și venise să afle mai multe despre preparatele culinare de la restaurantul unde lucra viitorul ei soț.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: