Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Anunțul matrimonial care a făcut furori pe internet: „Kaut fomeie gozpodină, 18-25 ani, virgină, cuminte, s-o anvăț eu ce și cum”

Anunțul matrimonial care a făcut furori pe internet: „Kaut fomeie gozpodină, 18-25 ani, virgină, cuminte, s-o anvăț eu ce și cum”

GALERIE FOTO (2)

Nu puțini sunt cei care au apelat la siteuri matrimoniale pentru a-și găsi sufletul pereche! Iată că un român a reușit să surprindă întreg internetul cu anunțul său matrimonial pe care l-a postat chiar pe pagina sa personală de Facebook. Cerințele sale au devenit rapid virale, mai ales din pricina modului în care le-a expus în mediul online! Iată ce a putut spune bărbatul, în mod public!

Anunțul matrimonial care a făcut furori pe internet

De foarte multe ori, oamenii au apelat la diverse situri pentru a-și căuta un partener de viață! Cu ani în urmă, românii dădeau anunț, chiar și în ziare! Acum, când totul s-a digitalizat există diverse aplicații în acest sens. Un bărbat a dorit să-și exprime dorința unei căsnicii chiar pe pagina sa personală de Facebook!

Postarea sa a devenit extrem de virală în mediul online, mai ales din pricina scrierii și a cerințelor pe care le are:

„Bun siara, kaut fomeie gozpodină, 18-25 ani, virgină, cuminte, s-o anvăț eu ce și cum. Ascultătoare, să știe de frikă, să mă respecte, făkătoare de mincare, să iubiască pe Dumnezeu”, a spus acesta în mesajul publicat pe pagina personală de Facebook.

Bărbatul dorește să se căsătorească cu cea care îi va răspunde la anunțul matrimonial

Bărbatul are intenții serioase! Acesta a punctat și faptul că dorește să se căsătorească, în urma anunțului făcut în mediul online.

„Pentru kăsătorie. Apelați la mine. Am cemi trebe”, a mai spus bărbatul. 

Sursa foto: cancan.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: