Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Anunțul matrimonial controversat al unei pensionare: „Caut un bărbat subțire, bine îmbrăcat și…”

Anunțul matrimonial controversat al unei pensionare: „Caut un bărbat subțire, bine îmbrăcat și…”

O pensionară în căutare de iubire a încercat o metodă neobișnuită pentru a-și găsi sufletul pereche, însă a fost rapid criticată pentru lista sa aspră de cerințe, după ce anunțul său a fost făcut public. În era digitală, unde aplicațiile de întâlniri precum Tinder sau eHarmony sunt la ordinea zilei, o pensionară a decis să adopte o abordare mai tradițională și să își scrie dorințele pe o bucată de hârtie, pe care apoi a lipit-o pe un perete din grădina sa. Gestul său a atras atenția unui localnic care a făcut o poză și a postat-o pe platforma de socializare X (fostul Twitter), generând o mulțime de reacții din partea internauților.

Cerințele stricte ale anunțului matrimonial

Anunțul bătrânei suna astfel: „Bătrână singură. Interese: Dansul, grădinăritul, plimbările pe plajă. În căutare de un domn slab, bine îmbrăcat și bărbierit. TREBUIE SĂ AIBĂ MAȘINĂ. Fără HANDICAP.” Deși apelul său era bine intenționat, mulți utilizatori au criticat-o pentru cerințele stricte pe care le avea în căutarea partenerului ideal.

Unii utilizatori au considerat că anunțul este prea pretențios și chiar discriminatoriu, mai ales în ceea ce privește mențiunea referitoare la handicap. Cu toate acestea, alții au fost mai înțelegători, sugerând că ar putea exista motive personale pentru aceste cerințe specifice, motive care nu sunt evidente din textul anunțului.

Reacțiile internauților la anunțul controversat

Reacțiile pe rețelele de socializare au fost diverse. În timp ce unii au râs și au găsit amuzantă situația, alții au fost mai empatici și au încercat să înțeleagă povestea din spatele anunțului. Un utilizator a comentat: „Începe dulce, apoi devine întunecat, foarte rapid.” Alții au subliniat că limbajul utilizat reflectă generația pensionarei și că aceasta nu ar trebui judecată prea aspru pentru modul în care și-a exprimat dorințele.

Un alt comentariu a fost: „Odată am refuzat o întâlnire când mi-a dezvăluit că are aceeași afecțiune pe care o avea și soțul meu. 10 ani de a vedea pe cineva pe care îl iubești în durere și, în cele din urmă, murind din cauza acesteia. Nu aș putea face asta din nou. Formularea ei a fost ne-necesară, dar nu știm povestea ei.” Acest comentariu subliniază dificultățile și traumele pe care unii oameni le-au experimentat și cum acestea pot influența cerințele și așteptările lor în căutarea unui nou partener.

Empatie și înțelegere față de persoanele în vârstă

Mai mulți utilizatori au subliniat importanța de a fi empatici și de a înțelege contextul în care persoanele în vârstă își exprimă dorințele. Un comentariu a notat: „Este prea ușor să judecăm persoanele în vârstă pentru folosirea limbajului generației lor în locul nostru. Ea se adresează propriei generații și, fiind bătrână, presupun că nu vrea să fie împovărată în anii săi finali.

De asemenea, mulți au fost de acord că la vârsta înaintată, oamenii ar trebui să aibă libertatea de a-și exprima deschis dorințele și nevoile, fără teama de a fi judecați: „Nu știm de ce. Dacă nu poți spune cine îți dorești la vârsta ei, atunci când să o faci?

Popularitatea neașteptată a postării pe social media

Persoana care a publicat fotografia anunțului pe Twitter a fost surprinsă de impactul pe care l-a avut postarea. „Nu mă așteptam să intereseze pe cineva atât de mult! Vreau să subliniez că am contribuit și eu la popularizarea acestei postări prin publicarea ei, dar evident că nu am avut niciodată intenția să rănesc sau să fac rău OP-ului (celui care a postat inițial). Social media este un loc pentru glume, dar și un loc al unor urâțenii ciudate, așa că să fim blânzi, nu?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: