Redactia.ro
Home » Monden » Anunțul momentului despre „Chefi la cuțite”! Ce se întâmplă în noul sezon: „Nu era de-ajuns că mă luptam cu Scărlătescu și Dumitrescu”

Anunțul momentului despre „Chefi la cuțite”! Ce se întâmplă în noul sezon: „Nu era de-ajuns că mă luptam cu Scărlătescu și Dumitrescu”

Cine va prezenta noul sezon Chefi la cuțite

Anunțul momentului despre „Chefi la cuțite”! Iată ce se întâmplă în noul sezon! Te va surprinde!

Chefi la cuțite revine în formulă de 4

După o pauză de câteva luni, îndrăgita emisiune „Chefi la cuțite” revine în casele telespectatorilor cu sezonul 11, prezentat pentru ultima dată de Gina Pistol, deși a spus că s-ar retrage. Iată că anunțul a fost făcut oficial, iar Gina Pistol revine la Antena 1!

Chefi la cuțite revine pe micile ecrane în zilele de luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, începând cu data de 27 martie 2023 și va avea un nou jurat:

„Se complică treaba în acest sezon la amuletă. Nu era de-ajuns că mă luptam cu Scărlătescu și Dumitrescu. Acum mai râvnește cineva la amuletă? Va fi război la puterea a patra!”, a declarat Sorin Bontea, conform a1.ro.

Gina Pistol susținea că pleacă de la Antena 1

Gina Pistol și-a surprins fanii cu decizia de a înceta colaborarea cu Antena 1. Îndrăgita prezentatoare a susținut că pleacă din cadrul trustului de presă pentru a se ocupa de creșterea fiicei ei, Josephine.

„Am tot scris si rescris. O sa incerc sa nu mai plang 
Deci:
Simpaticilor, dupa cum bine stiti, acusi se fac doi ani de cand am devenit mama si am inceput o noua viata.
In acesti doi ani in care mi-am continuat si activitatea ca prezentator la Chefi la cutite, mi-am dat seama ca imi doresc sa-mi dedic mai mult timp mie, familiei si in special fiicei mele. Ca si pentru voi si pentru mine acesti ani au fost foarte complicati. Nimic nu a fost asa cum stiam noi.
Anul acesta am decis sa-mi inchei povestea cu emisiunea @chefilacutite si cu o echipa de oameni minunati de la care am invatat foarte multe lucruri despre magia numita televiziune.
Vreau sa multumesc intregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cutite si 3 de Asia Express. Le multumesc celor TREI MAGNIFICI: @chef_catalin_scarlatescu, @chefflorindumitrescu, @chef.sorinbontea.official,care mi-au devenit prieteni si voua pentru ca ati fost alaturi de mine in aceasta aventura minunata a vietii mele.
Vreau sa-i mai multumesc in mod special @mona.segall pentru increderea pe care a avut-o in mine, pentru toata rabdarea si pentru toate lectiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatete din lume.
Simpaticilor, aventura mea, continua!
Momentan alaturi de cel mai important om din viata mea, Josephine, si in viitor alaturi si de voi! Sa ne revedem cu bine la tv.
Pana atunci sunt aici. Nu foarte des, dar atat de des cat pot!
Va pup,Gina”, a fost mesajul vedetei TV.

Cu toate acestea trustul media a convins-o să mai filmeze un ultim sezon „Chef la cuțite”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: