Redactia.ro
Home » Tehnologie » Apple, reacţie despre telefoanele ude puse în orez. Cum trebuie uscat, de fapt, un iPhone

Apple, reacţie despre telefoanele ude puse în orez. Cum trebuie uscat, de fapt, un iPhone

Apple, reacţie despre telefoanele ude puse în orez. Cum trebuie uscat, de fapt, un iPhone

Apple a reacționat în legătură cu numeroasele sfaturi găsite online care recomandă utilizatorilor să își pună telefoanele scăpate în apă în orez, susținând că această practică poate să dăuneze dispozitivelor lor. Într-un ghid de utilizare recent publicat, compania a oferit recomandări clare privind modul corect de a usca un iPhone în cazul în care acesta a intrat în contact cu lichide.

Apple, reacţie despre telefoanele ude puse în orez

Potrivit informațiilor din ghidul produselor Apple, utilizatorii sunt sfătuiți să nu recurgă la surse externe de căldură, precum uscătoarele de păr sau caloriferele, și să evite introducerea în interiorul dispozitivului a obiectelor străine, cum ar fi tampoanele de bumbac sau prosoapele de hârtie.

Cum trebuie uscat, de fapt, un iPhone

În ceea ce privește telefoanele scăpate în apă, Apple recomandă proprietarilor să încerce să elimine excesul de lichid din dispozitiv prin mișcări ușoare, având conectorul îndreptat în jos pentru a facilita scurgerea apei.

De asemenea, este important ca telefoanele să fie lăsate într-o zonă uscată timp de cel mult o zi, pentru a permite evaporarea naturală a umidității rămase în interiorul dispozitivului.

Compania Apple a avertizat în mod explicit utilizatorii să nu mai pună telefoanele ude în orez, contrazicând astfel practica larg răspândită pe internet. Deși orezul este cunoscut pentru capacitatea sa de a absorbi umiditatea, reprezentanții Apple susțin că particulele mici de orez pot pătrunde în interiorul dispozitivului și pot cauza deteriorări, potrivit Sky News.

„Nu puneți iPhone-ul într-o pungă de orez. Acest lucru ar putea permite particulelor mici de orez să vă deterioreze iPhone-ul”, atrage atenţia compania.

Astfel, utilizatorii sunt îndemnați să respecte sfaturile oferite de Apple pentru a evita posibilele probleme cauzate de uscarea incorectă a telefoanelor scăpate în apă și pentru a asigura o recuperare cât mai eficientă a funcționalității dispozitivului lor.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini