Redactia.ro
Home » Exclusiv » Ar renunța Ilinca Vandici la „Bravo, ai stil”? Prezentatoarea TV, mărturisire inedită: „În ultimul timp mă pasionează foarte mult autocunoașterea” EXCLUSIV

Ar renunța Ilinca Vandici la „Bravo, ai stil”? Prezentatoarea TV, mărturisire inedită: „În ultimul timp mă pasionează foarte mult autocunoașterea” EXCLUSIV

Ne-a cucerit de-a lungul anilor cu diverse producții TV, iar de 9 ani o vedem cu regularitate în rolul de gazdă a emisiunii „Bravo, ai stil”. În paralel, a dezvoltat un proiect personal, podcastul „Te ascult”, unde își deschide sufletul față de fanii ei și îi ajută și pe invitații ei să facă la fel. Ilinca Vandici a vorbit și cu Redactia.ro și ne-a spus cu ce vine nou acest sezon BAS, dar și ce se mai întâmplă în viața ei.

Gazda emisiunii „Bravo, ai stil” pentru al 9-lea an

Veterana show-ului spune că BAS ocupă un loc special în inima ei, așa că a fost firesc pentru ea să participe în calitate de prezentatoare la acest nou sezon: „Eu sunt fericită să fiu implicată în acest proiect fabulos, așadar nu trebuia să fiu convinsă de nimic. <Bravo, ai stil!> este emisiunea mea de suflet, care m-a ajutat să evoluez. La <Bravo, ai stil!> mă simt susținută, liberă și împlinită. E un show care îmi aduce foarte multă bucurie, zi de zi.”, ne-a mărturisit Ilinca Vandici.

Întrebată fiind ce altfel de format i-ar plăcea să prezinte, Ilinca ne-a mărturisit că această nevoie îi e satisfăcută prin proiectul ei personal, podcastul „Te ascult”: „În cei 18 ani de carieră în TV am prezentat formate diferite, ceea ce înseamnă că am o anumită versatilitate în a aborda diferite tipuri de emisiuni. În ultima perioada mă pasionează foarte mult autocunoașterea, dezvoltarea personală, acele informatii care să le ofere oamenilor ceva important și de calitate pentru suflet, care să îi ajute să evolueze; nu întâmplător am dezvoltat acel proiect personal, podcastul “Te ascult”. Pe TV, energia mea merge acum către emisiunea pe care o iubesc atât de mult, “Bravo, ai stil!”.

Ce aduce nou acest sezon de „Bravo, ai stil”

Gazda emisiunii „Bravo, ai stil” a vorbit și despre schimbările care s-au produs în acest nou sezon, menționându-l pe Alexandru Abagiu, noul jurat: „În primul rând, ne-am întors la origini, la formatul în care concurentele nu sunt celebrități. Aceste tinere au șansa să participe într-o competiție atât de frumoasă, un show cu care, practic, au crescut; acum își văd visul împlinit. La masa juriului s-a alăturat Alexandru Abagiu, un magician al culorilor, un profesionist desăvârșit care s-a integrat din prima clipă în echipă și este deja parte din familia noastră. Este un om pe care toti il cunostem, admiram si iubim de ani de zile.

Cât despre jurații care au trecut prin emisiune (n.r. Iulia Albu, Cătălin Botezatu, Tibi Clenci, etc.), Ilinca Vandici a mărturisit că toți au avut un rol important și și-au pus amprenta: „Fiecare jurat a avut rolul lui important în evoluția acestui show, <Bravo, ai stil!> și și-a pus amprenta asupra acestui proiect, iar telespectatorii au avut parte, cu fiecare sezon, de experiențe și sfaturi utile.”.

Familia îi dă sfaturi despre „Bravo, ai stil”

Prezentatoarea mărturisește că show-ul este urmărit de întreaga ei familie și că primește des sfaturi: „Bineînțeles că toată lumea urmărește <Bravo, ai stil!>, familia, cei din fața micilor ecrane, precum și din mediul online. Primesc, pe social media, reactii privitoare la show, întrebări despre ceea ce se întâmplă în culise, în timpul filmărilor, despre outfit-uri, coafură, schimbări de look.”.

„Bravo, ai stil” se difuzează în fiecare seară de luni până vineri, de la ora 19:00, pe Kanal D2.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: