Redactia.ro
Home » Știri » Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident cu patru maşini. În ce stare este celebrul actor

Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident cu patru maşini. În ce stare este celebrul actor

GALERIE FOTO (2)

Celebrul actor din filme de acţiune Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un grav accident rutier pe străzile din Los Angeles. În coliziunea violentă au fost implicate patru maşini. În ce stare este acum celebrul star de la Hollywood.

Celebrul Arnold Schwarzenegger a fost implicat într-un accident rutier cu patru mașini în Los Angeles, a transmis BBC. Ar exista o victimă în urma coliziunii, potrivit poliției din Los Angeles.

Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident cu patru maşini. În ce stare este celebrul actor

În primele imagini de la locul accidentului se vede un SUV de culoare închisă deasupra a cel puțin două vehicule, într-o intersecție din cartierul Brentwood. Actorul apare și el în imagini. Polițiștii a anunțat că nu a făcut nicio arestare în acest caz și, de asemenea, nu a descoperit urme de alcool sau droguri la cei implicați.

Purtătorul de cuvânt al lui Arnold Schwarzenegger a confirmat pentru publicația Los Angeles Times că actorul se afla la volanul SUV-ului implicat în accident.

Din fericire, actorul pare că nu a suferit răni. Mai mult, starul de cinema ar fi vorbit cu echipele de intervenție sosite la fața locului, dar și cu o persoană rănită, a mai precizat purtătorul de cuvânt al lui Schwarzenegger.

Potrivit ultimelor informații, dintre persoanele aflate în mașinile implicate în accident, una dintre acestea a fost transportată la spital. Din fericire, nu prezintă răni care să-i pună viața în pericol, a transmis chiar poliția.

 

Arnold Schwarzenegger, implicat în accident. Cine este vinovatul

Din datele poliţiştilor reiese că Arnold Schwarzenegger, şoferul SUV-ului, se afla „aproape de intersecția dintre Sunset Boulevard și Allenford Avenue, când a avut loc o coliziune cu un Prius roșu, care făcea o întoarcere la 180 de grade, în timp ce și-a continuat drumul pe semnalul roșu pentru curba la stânga”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: