Redactia.ro
Home » Monden » Așa arată Andreea Bănică fără machiaj! Fanii au reacționat imediat ce au văzut-o

Așa arată Andreea Bănică fără machiaj! Fanii au reacționat imediat ce au văzut-o

GALERIE FOTO (2)

Andreea Bănică nu se ascunde deloc, nici când este nemachiată! Cântăreața și-a luat prin surprindere fanii printr-o apariție cu care i-a șocat pe toți. Artista a dat la o parte orice urmă de fard și s-a arătat complet naturală în fața tuturor! Așa cum era de așteptat, reacțiile n-au întârziat să apară!

Cum arată Andreea Bănică nemachiată? Iată că artista a dat răspunsul mult așteptat de fanii ei. Cântăreața a postat o imagine în care apare nemachiată, așa cum este ea la primele ore ale zilei. Fanii soției lui Lucian Mitrea au reacționat rapid când au văzut-o complet naturală!

Așa arată Andreea Bănică fără machiaj! Fanii au reacționat imediat

Așa se face că Andreea Bănică și-a uimit fanii, mai ales că au tot fost zvonuri cum că și-ar fi făcut operații estetice.

Ultima imagine este dovada cu care artista închide gura răutăcioșilor, afișându-se complet nemachiată și naturală în fața fanilor.

Îmbrăcată într-un hanorac roz lejer, Andreea Bănică s-a pozat nemachiată, purtând doar un “zâmbet” pe față .

Ziua aia bună, când poți să ieși din casă nemachiată”, a scris Andreea Bănică în descrierea imaginii.

Având un numărul uriaș de urmăritori, artista a fost asaltată de mii de like-uri și mesaje din partea fanilor, care și-au dat cu părerea despre cum arată Andreea Bănică nemachiată.

„Tu esti frumoasa oricum, Andreea / Esti frumoasa oricum / Sa mai pui poze și nemachiata / Esti superba / Cat de frumoasa esti si naturala / Poti sa iesi oricand nemachiata, esti frumoasa oricum / Nu conteaza machiajul cand ai trasaturi frumoase, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor, majoritatea fiind extrem de pozitive după postarea cu Andreea Bănică nemachiată.

Andreea Bănică, operație la nas?

Gurile rele au spus că Andreea Bănică a apelat la intervenții estetice la nas,  însă artista a vrut să le demonstreze fanilor că nici nu se pune problema de așa ceva.

Legat de nas, artista a ținut să le mărturisească fanilor că are o deviație de sept și că nu poate respire cum trebuie cu una dintre nări. Mai mult, a recunoscut și care este secretul buzelor mari …

„Nu am nicio operație la nas. Am o deviație de sept, nu respir bine cu nara stângă. Și acum, privește buzele mele! Ups! Este un filtru foarte tare. L-ai descoperit și tu acum”,  a mai explicat Andreea Bănică.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: