Redactia.ro

Asa arata femeia care spune ca are un copil cu Catalin Botezatu! O casieriţă foarte drăguţă, usor plinuta si mult mai in varsta

Asa arata femeia care spune ca are un copil cu Catalin Botezatu! O casieriţă foarte drăguţă, usor plinuta si mult mai in varsta, isi aminteste designerul.

Cătălin Botezatu spune că el va recunoaşte copilul şi îl va ajuta. „Dacă ar fi al meu (n.r. tânărul de 21 de ani), mi-aş asuma şi categoric că l-aş ajuta. Nu îl ştiu. Nu îl cunosc nici pe copil, nici pe domnul (n.r. Cristian) respectiv. Nu îl cunosc pe acest domn. Aud, pentru a doua oară de el, pentru că ştiu că a mai fost odată, împreună cu fiul său, la fostul meu asociat, spunându-i acelaşi lucru. Categoric că nu este adevărat! Dacă el l-a crescut de 21 de ani, dacă s-a născut în prezenţa lui, cum poate să aibă dubii? Soţia lui, timp de 21 de ani, de ce a stat atâţia ani să aştepte chestia asta? Nu există o explicaţie. Foarte mulţi oameni cresc copii nenaturali şi nu e o povară, din contră, dar nu e cazul meu. Acum, repet, nu îl ştiu, nu îl cunosc nici pe copil, nici pe domnul respectiv.

Din câte am înţeles eu, de la asociatul meu, doamna respectivă (n.r. mama copilului) l-a părăsit sau s-au despărţit, nu ştiu, şi atunci, din dorinţa de a se răzbuna pe ea a inventat acest subiect. Mi s-a spus că el este soţul unei doamne care a lucrat la unul din restaurantele mele, pe vremuri, acum 20 şi ceva de ani. Îmi aduc aminte că am avut o casieriţă foarte drăguţă, care era căsătorită. Era mult mai în vârstă decât mine, mai aşa, uşor mai plinuţă. O iubeam ca pe o mamă, pentru că, repet, era mai în vârstă decât mine. În niciun caz nu m-am combinat cu personalul. Eu sunt dispus să fac test ADN, dar acum nu pot să fac lucruri de genul ăsta la iniţiativa oricărui om care, cu tot respectul, nu are ce face. Dacă ar fi fost adevărat, ar fi semnalizat chestia asta în primii ani de căsnicie, nu? Nu după 21 de ani. Şi dacă ar fi al meu, mi-aş asuma şi categoric că l-aş ajuta”, a spus Cătălin Botezatu la „Acces Direct”.

Asa arata fiul secret al lui Catalin Botezatu. Alexandru are 21 de ani acum

Cătălin Botezatu are un fiu secret?! Un bărbat susține că timp de 21 de ani l-a crescut pe „băiatul” lui Cătălin Botezatu.

Cristian, a susținut în cadrul emisiunii ACCES DIRECT că vrea să spună în fața întregii țări povestea lui.

Cătălin Botezatu are un fiu secret?! Imagini cu presupusul băiat al designer-ului

Ani la rând au existat speculații cu privirea la un posibil copil secret al lui Cătălin Botezatu.

Așadar, cel care susține că a i-a crescut copilul lui Botezatu s-a decis să spună tot.

Cristian a spus că l-a crescut pe presupusul băiat al designer-ului. El susține că cea care i-a fost soție, a lucrat pe vremuri, la Casa Odobești. Acolo l-ar fi cunoscut pe Botezatu.

Se pare că timp de cinci ani, fosta lui soție ar fi avut o relație ascunsă cu Bote.

Adevărul crunt a venit 1977, în momentul când, aceasta l-a anunțat, că este însărcinată.

Bărbatul se îndoiește de paternitatea copilului, deoarece el era mai tot timpul plecat .

„N-a reuşit să mă convingă că eu sunt 100% tatăl băiatului. Eu știam sigur că nu aveam cum, fiind în deplasare și știam de relația ei cu Cătălin Botezatu.”

Cătălin Botezatu a recunoscut că are doi copii

Cătălin Botezatu a recunoscut anul trecut că are doi copii cu două femei diferite.

Există speculații despre faptul că Bote ar fi tatăl biologic al lui Andrei Iordache.

„Am aflat că sunt… tatăl unui băiat de… 20 de ani. Mă ocup de fiul meu din umbră şi mi-aş fi dorit să fi fost alături de el de la bun început.

Să contribui la educația sa. Din păcate, deocamdată, nu-mi pot asuma această responsabilitate.

De aceea, nu-mi permit să mă amestec în viața sa decât atunci când va fi momentul.

Nu aș vrea să-i dau peste cap lumea pe o știe..fără mine, a declarat creatorul de modă.

Despre cel de-al doilea copil, Bote nu a spus prea multe. A spus doar că este vorba despre o adopție la distanță făcută acum 12 ani.

„Îi trimit bani şi întotdeauna îmi fac timp să îl văd când trec prin acea zonă. Este vorba de Asia”, a spus acesta.