Redactia.ro
Home » TV » Așa arăta Ramona Olaru brunetă și cu ochelari! Nimeni nu a recunoscut-o: „Refuz să cred că e aceeași femeie”

Așa arăta Ramona Olaru brunetă și cu ochelari! Nimeni nu a recunoscut-o: „Refuz să cred că e aceeași femeie”

GALERIE FOTO (4) Ramona Olaru de la Antenă și-a dezvăluit noul iubit. Primele imagini cu cei doi

De ani buni, Ramona Olaru împarte platoul cu Răzvan Simion și Dani Oțil, la Neatza de la Antena 1. Însă puțini își amintesc de prima apariție TV a frumoasei asistente. Nimeni nu a recunoscut-o.

Ramona Olaru a apărut la TV pentru prima dată în anul 2013, în perioada în care asistenta TV avea doar 23 de ani și era la începutul unei cariere în televiziune.

Imaginile de colecție de la prima apariție la TV a Ramonei Olaru în care a pășit într-un platou de televiziune au fost difuzate la TV. La aceea vreme, Răzvan Simion și Dani Oțil făceau preselecții pentru a găsi o nouă asistentă tv.

Așa arăta Ramona Olaru brunetă și cu ochelari! Nimeni nu a recunoscut-o: „Refuz să cred că e aceeași”

Ramona Olaru a mărturisit că nu îi este rușine să revadă imaginile cu ea, chiar dacă au trecut ani buni de atunci. De atunci, până trecut printr-o schimbare incredibilă. Puțini au recunoscut-o.

În trecut, ea avea părul lung și brunet, total opus cu părul scurt și blond din prezent. Imaginile au ajuns virale și pe Tik Tok, acolo unde internauții au comentat intens schimbarea de look.
„Refuz să cred că e aceeași femeie”, „Nu arată rău deloc. Că și-a făcut dantura, bravo ei, nu muncește degeaba”, au comentat unii internauți.

„Arăta bine și pe atunci. Până la urmă a lucrat la evoluția ei ca femeie”, „Tot frumoasă era, doar mai copilă”, „Arăta și arată bine, are tot ce îi trebuie pentru o femeie frumoasă”, au mai reacționat urmăritorii vedetei TV.

Cătălin Cazacu, gânduri de însurătoare cu Ramona Olaru

Încă din toamna anului trecut, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu. Iar de atunci par a fi de nedespărțit. Deși îi leagă o prietenie încă din 2018, iată că abia acum au ajuns să aibă sentimente puternice unul față de celălalt.

Cazacu a mărturisit chiar și că își dorește o familie cu Ramona Olaru, însă mai are de așteptat până la acest pas.

Mai mult, pilotul a mărturisit recent că mama lui este încântată de noua lui iubită. Mai mult, îl întreabă des despre ea. însă Ramona Olaru este cea care l-a liniștit și lângă care el este cel mai fericit în acest moment.

Ramona Olaru, plăcută și de mama lui Cătălin Cazacu

„Mă sună mama să mă întrebe ce fac eu și iubita. Pentru ea e ciudat că m-a știut toată viața frunză în vânt. Când am plecat i-am zis… Ramona, te pup și te iubesc”, a spus Cătălin Cazacu la emisiunea lui Cătălin Măruță, îndemnat de moderator să o salute pe blondină cu această ocazie.

Și e din ce în ce mai clar că asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a intrat la inima mamei campionului la motociclism.

„Soacra” i-a trimis Ramonei Olaru mâncare, iar gestul aimpresionat-o pe viitoarea noră. Mama lui Cătălin Cazacu i-a gătit actualei iubite a fiului ei.

„Am primit sarmale și salata boeuf de la soacra mea. A făcut salata așa cum îmi place mie, cu multă maioneză”, a mărturisit Ramona Olaru, în emisiunea de la Antena 1. Iar acest fapt sigur a încântat-o pe mama lui Cazacu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: