Redactia.ro
Home » Știri » Așa ceva nu se poate! Preotul se închină cu lacrimi în ochi. Totul a fost filmat, uite ce li s-a întâmplat unor tineri în timpul ceremoniei de căsătorie

Așa ceva nu se poate! Preotul se închină cu lacrimi în ochi. Totul a fost filmat, uite ce li s-a întâmplat unor tineri în timpul ceremoniei de căsătorie

Pe rețelele sociale a ajuns extrem de viral un videoclip realizat în timpul unei ceremonii de căsătorie. Internauții s-au apuzat copios. Iată ce s-a întâmlplat!

Moment rar în timpul unei ceremonii de căsătorie

Pare de necrezut ceea ce s-a întâmplat la nunta a doi tineri, chiar în timpul ceremoniei, în biserică. Momentul a fost surprins de camerele video și s-a viralizat pe rețelele sociale, fiind vizualizat de peste 23 de milioane de oameni și se numără printre evenimentele „neplăcut de amuzante”.

În videoclip se poate vedea un cuplu aflat în mijlocul ceremoniei de căsătorie, aproape de final. Chiar când sunt pe cale să fie numiți soț și soție,  pantalonii cavalerului de onoare cad de pe el, brusc, fără niciun avertisment. Odată ce mirele a văzut ce s-a întâmplat a început să râdă alături de partenera sa.

Din păcate momentul ușor penibil continuă preț de câteva minute, deoarece mirele nu poate uita momentul comic, și continuă să râdă, fără a se putea opri, iar toți invitații i se alătură în „criza de hohote”.

Mireasa și mirele nu se pot opri din râs în timpul propriei nunți

Trebuie doar să priviți videoclipul și vă veți da seama cât de greu este să te abți din râs!

 Internauții s-au amuzat copios

Internauții nu au întârziat să apară în secțiunea de comentarii povestind cât de mult s-au amuzat în urma vizualizării momentului:

„Cel mai rău râs care nu poate fi controlat este cel în care se așteaptă să fii serios”; 

„Doamne, dă-ne darul râsului de fiecare dată când avem nevoie de el”;

„Nu știu ce e mai amuzant, căderea pantalonilor tatălui său sau râsul lui”;

„Oh, binecuvântat să fie..m-a făcut să râd atât de tare, încât mi-au curs lacrimi”;

„Întotdeauna râdem într-un moment foarte serios. Îmi amintesc că eu și cea mai bună prietenă a mea cântam în fața clasei pentru proiect și nu ne puteam opri din râs și am obținut cel mai mic punctaj”

„Sunt singurul care râde mai mult la râsul lui?”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: