Redactia.ro
Home » Monden » Ashton Kutcher dezvăluie că a fost diagnosticat cu o boală rară: „Mi-a distrus vederea, mi-a distrus auzul, mi-a distrus echilibrul”

Ashton Kutcher dezvăluie că a fost diagnosticat cu o boală rară: „Mi-a distrus vederea, mi-a distrus auzul, mi-a distrus echilibrul”

Ashton Kutcher a mărturisit că suferă de o boală autoimună foarte rară care l-a lăsat incapabil să vadă, să audă sau să meargă. Iată toate detliile!

Ashton Kutcher, diagnosticat cu o boală rară

Ashton Kutcher destăinuie că suferă de o boală autoimună care l-a lăsat în imposibilitatea de a vedea, auzi sau merge. Actorul a împărtășit diagnosticul într-un episod al emisiunii „Running Wild with Bear Grylls de la National Geographic: The Challenge”.

„În urmă cu aproximativ doi ani, am avut această formă ciudată, super rară de vasculită, care mi-a distrus vederea, mi-a distrus auzul, mi-a distrus echilibrul”, a spus Kutcher într-un clip distribuit de Access Hollywood.

Fostul actor din That ’70s Show a adăugat: „Mi-a luat cam un an să refac totul. Nu apreciezi cu adevărat până când nu mai este, până când nu spui: ‘Nu știu dacă voi mai putea vedea vreodată’. Nu știu dacă voi mai putea auzi din nou, nu știu dacă voi mai putea merge din nou. Sunt norocos că sunt în viață.”

Ashton Kutcher: „Mi-am revenit complet. Toate bune”

După ce clipul a devenit viral, Kutcher a intrat pe Twitter pentru a clarifica situația și a oferi o actualizare a stării sale de sănătate.

„Înainte să apară o grămadă de zvonuri/vorbe/ orice altceva acolo. Da, am avut un episod rar de vasculită în urmă cu 3 ani. (Focar de autoimunitate) Am avut unele deficiențe de auz, vedere, probleme de echilibru imediat după. Mi-am revenit complet. Toate bune. Mergând mai departe. Ne vedem la maratonul de la New York din 2022 cu/Thorn”, a scris el pe Twitter.

„Vasculita este atunci când are loc o inflamație a vaselor de sânge. Potrivit Mayo Clinic, „inflamația poate cauza îngroșarea pereților vaselor de sânge, ceea ce reduce lățimea pasajului prin vas”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: