Redactia.ro
Home » TV » Asia Express: Speak ia parte la sezonul 3 al emisiunii de la Antena 1. Concurentul participă alături de iubita lui

Asia Express: Speak ia parte la sezonul 3 al emisiunii de la Antena 1. Concurentul participă alături de iubita lui

GALERIE FOTO (5) Asia Express: Speak ia parte la sezonul 3 al emisiunii de la Antena 1. Concurentul participă alături de iubita lui

Asia Express:Speak ia parte la sezonul 3 al emisiunii de la Antena 1. Concurentul participă alături de iubita lui. Speak și Ștefania și-au luat inima în dinți și au plecat în Thailanda, în cursa pentru a câștiga premiul cel mare de la Asia Express.

Asia Express: Speak ia parte la sezonul 3 al emisiunii de la Antena 1. Concurentul participă alături de iubita lui

Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România s-au hotărât să accepte provocarea de a-și testa limitele în cursa de la Asia Express. Înainte de a pleca în Thailanda, Speak a postat un filmuleț în care declara că îi este teamă de ce va întâlni acolo.

„Mi-e frică, mi-e teamă de ce se va întâmpla acolo. Datorită Ştefaniei am luat această decizie şi a echipei care ne-a invitat în fiecare an”, spune Speak.

Speak şi Ştefania, experienţa din Asia Express le-a pus capac

Filmările s-au terminat, iar concurenții au ajuns cu zâmbetul pe buze în țară. Dar cu toate astea, Speak și Ștefania au precizat că experiența din Asia Express i-au șocat.

În emisiunea asta ai parte de niște lucruri unice pe care nu îmi doresc să le mai repet vreodată, dar pe care mi-ar fi părut foarte rău dacă nu le încercam. E greu de tot, de asta aș vrea să îi sfătuiesc pe cei ce vor să vină să se gândească bine, că nu e de joacă”, a povestit Speak.

Cântărețul și iubita sa au parte de un drum anevoios, iar odată cu lăsarea serii, cei doi sunt nevoiți să își caute cazare.

Nu ne-am imaginat că va fi atât de greu cu cazarea. Uneori, când vine seara, ne vine să plângem la gândul că iar trebuie să găsim un loc unde să dormim. La filipinezi baia e pe ultimul loc. Cred că atunci când termină de făcut o casă își dau seama că nu au baie și se gândesc să mai pună niște pereți, să înfigă în pământ un vas de toaletă și aia e. Chiar dacă baia e în casă arată ca o baie în curte”, au povestit cei doi.

Când începe noul sezon Asia Express 2020

Antena 1 a anunțat când va fi difuzat al treilea sezon al emisiunii Asia Express. Anunțul a fost publicat pe contrul oficial de Instagram al postului de televiziune.

„Asia Express va începe în februarie! Nu mai este mult… cine e nerăbdător să ridice mâna sus”, este mesajul postat. Fanii emisiunii au reacționat imediat la aflarea veștii.

Cuplurile de vedete care se vor lupta pentru marele premiu Asia Express în sezonul 3 sunt:

Speak și Ștefania, iubita lui
Sorin Bontea și Răzvan Fodor
Adda și Cătălin, soțul ei
Nico și Alexandra, fiica ei
Alina Ceușan și Carmen Grebenișan
Maria Buză și Lia Bugnar
Alex Velea și Mario Fresh
Alex Abagiu și Radu, prietenul său cel mai bun

Emisiunea este varianta românească a reality show-ului Peking Express bazat pe emisiunea belgiană cu același nume care a fost creată în 2004. Show-ul prezintă un grup de vedete și persoane normale împărțite în cupluri de doi concurenți care se luptă pe un traseu lung de aproape 4.000 de kilometri pentru a ajunge la o anumită destinație într-o călătorie împărțită pe mai multe etape.

Citeste si:Bravo ai stil! Celebrities. Care este valoarea premiului pus la bătaie

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: