Redactia.ro
Home » Monden » Asiana Peng sare în apărarea lui Reghe, în detrimentul mamei sale: „O greșeală a mamei mele, o greșeală pe care nu o realizează”

Asiana Peng sare în apărarea lui Reghe, în detrimentul mamei sale: „O greșeală a mamei mele, o greșeală pe care nu o realizează”

În weekendul trecut, mama Asianei Peng, tânăra care se iubește cu Luca Reghecampf, a lansat un atac la adresa „cuscrului său”. Aceasta l-a criticat pe Laurențiu Reghecampf pentru decizia de a o părăsi pe Anamaria Prodan pentru o femeie mai tânără și cu un istoric îndoielnic. Culmea, aceste acuzații au ajuns și urechile Asianei, care n-a fost deloc încântată să le audă. Ce spune tânăra despre acest scandal în care s-a implicat mama sa!

Asiana Peng sare în apărarea lui Reghe: „O greșeală a mamei mele”

Iubita lui Luca Reghecampf spune că a fost surprinsă de declarația mamei sale. ”Ceea ce pot spune este că am rămas «mască» atunci când am văzut ce a putut să declare mama. Mama și tata nu s-au opus niciodată relației mele cu Luca. Din contră, au susținut în nenumărate rânduri că vor fi alături de noi cu tot ce le stă lor în putință pemtru a ne fi bine. Din ce știu eu, mama și doamna Anamaria Prodan nu se cunoșteau, lucru pentru care vreau să cred că aceste declarații sunt numai o greșeală a mamei mele, greșeală pe care nu o realizează.”, spune, acid, Asiana Peng.

Asiana, despre apropierea de Laurențiu Reghecampf și partenera sa

Mama Asianei Peng și-a exprimat îngrijorarea și vizavi de faptul că fiica ei a ajuns să lucreze alături de actuala parteneră de viață a lui Reghe, pe care o consideră o persoană imorală și slab pregătită profesional. Asiana a profitat de ocazie și a lămurit și acest aspect, spunând că mama ei era la curent cu această asociere și că la momentul respectiv nu a considerat nimic nepotrivit. „Atât mama, cât și tata au fost anuntați că eu și fratele meu vom intra într o firmă ca asociați. I-am anunțat dinainte, în special pentru a avea și sprijinul lor. Cu mine, personal, mama nu a vorbit concret despre niciun fel de îngrijorare, pentru că, dacă ar fi fost așa, am fi clarificat împreună îngrijorările ei”, a declarat Asiana Peng pentru Prosport.

Anterior acestei reacții, Laurențiu Reghecampf a luat cuvântul și a declarat în spațiul public că n-o blamează pe mama Asianei pentru îngrijorările ei, dar că vrea s-o asigure că fiica ei este foarte iubită în familia lui. „Asiana este parte din familia mea, prin iubirea care o leagă de Luca, și este injust ca numele ei să fie folosit într-un context față de care nu are nicio implicare. Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei și asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre – eu, Corina – îi acordă Asianei și iubire, și respect.”, a scris Reghe, pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: