Redactia.ro
Home » Știri » Asociatul fostei soții a lui Vladimir Putin face afaceri și în România. Din ce face bani în țara noastră

Asociatul fostei soții a lui Vladimir Putin face afaceri și în România. Din ce face bani în țara noastră

Asociatul fostei soții a lui Vladimir Putin face afaceri și în România.

Asociatul fostei soții a lui Vladimir Putin face afaceri și în România

Unul dintre asociații fostei soții a lui Vladimir Putin are afaceri și în țara noastră. Este vorba despre rusul Konstantin Evdakov este implicat în România într-o firmă care deține un lanț de terminale self-pay.

În Rusia, Evdakov este asociat și cu Ludmila Aleksandrovna Shkrebneva într-o firmă de creditare rapidă. Ludmila nu este nimeni alta decât fosta soție a lui Vladimir Putin

Rusul are cea mai mare companie care oferă microcredite din Rusia

În urmă cu 12 ani, rușii Konstantin Evdakov și Anton Zinoviev au fondat la Moscova firma CarMoney. Azi, compania CarMoney este cea mai mare companie care oferă microcredite din Rusia.

Iniţial, compania moscovită a oferit credite rapide de nevoi personale garantate cu un vehicul. CarMoney a ieșit rapid în evidență pe piața rusească dar și pentru rapiditatea rezolvării cererilor și a birocrației minimalizate.

Apoi, în 2017, compania a intrat în declin și lucra pe pierdere, iar cei doi parteneri au anunțat atragerea unor investiții de 10 milioane de dolari în schimbul unei părți din companie. Investitorii au rămas secreti până recent, când presa a descoperit că unul dintre aceștia este fosta soție a lui Vladimir Putin.

Fosta soţie a lui Putin şi-a schimbat numele de mai multe ori

Conform publicației ruse Sobesednik, în 2018, firma Meridian LLC a preluat 7% din offshore-ul cipriot. La rândul ei, firma Meridian este controlată de Interiorservice LLC, al cărui unic fondator este Ludmila Aleksandrovna Shkrebneva.

Adică fosta soție a președintelui rus Vladimir Putin, care și-a schimbat numele de mai multe ori. Shkrebneva este numele de fată a fostei soții a lui Putin, iar acum folosește și numele de Ocheretnaya, după actual soț, Artur Ocheretny.

Ce legătură are asociatul fostei soții a lui Putin cu România

În România, Konstantin Evdakov este asociat în firma CityPay SRL din București. Acesta împarte acțiunile firmei cu rusul Alexey Victorovici Shesternin și cu offshore-ul cipriot Sorus Enterprises Ltd.

Cu pierderi de sute de mii de euro, rețeaua Citypay din România a fost dotată de compania rusească CMT Engineering, lider în fabricarea terminalelor de self-pay.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: