Redactia.ro
Home » Știri » Scene uluitoare într-o şcoală din România! Un elev ţipă la o profesoară de matematică: „Vă fac catalogul guler” (VIDEO)

Scene uluitoare într-o şcoală din România! Un elev ţipă la o profesoară de matematică: „Vă fac catalogul guler” (VIDEO)

Există elevi în noile generaţii care sunt copii-problemă. În spaţiul public, au apărut imagini revoltătoare de la un liceu din Piteşti.

Un elev își batjocorește, pur şi simplu, profesoara de matematică.

I-a spus „c-o plăteşte în dormitor”

Se pare că băiatul respectiv a fost revoltat de faptul că profesoara de matematică i-a dat nota 3. I-a adresat cuvinte jignitoare, a amenințat-o în fața clasei, iar colegii săi, în loc să pară surpinși, au început să râdă în hohote.

Pe înregistrare, se aude cum respecticul elev îi spune profesoarei că „o plătește în dormitor”, iar mai apoi aceasta îl anunță că va avea nota 3 la materia sa.

„Aveți toți 3, inclusiv tu!”, a spus profesoara în fața clasei.

„Dacă îmi dați 3, o să fac ceva foarte urât! O să vă fac catalogul guler, doamnă!”, a spus elevul, preluat de protv.ro, în timp ce s-a întors cu spatele la profesoară și s-a îndreptat spre locul său din bancă.

Cum au reacţionat ceilalţi elevi? Izbucnesc în hohote de râs în momentul în care colegul lor își jignește profesoara.

Carmen Iohannis a cerut răbdare

Carmen Iohannis, care este profesoară de engleză la Sibiu, a spus, la începutul anului şcolar, că îşi doreşte o comunicare bună cu elevii săi, perseverenţă şi multă bucurie. Ea şi-a exprimat speranţa că şi noile legi ale învăţământului vor aduce bucurie.

”Vă doresc tuturor, elevilor, profesorilor, părinţilor, un an cu mult succes şi reuşite! Ne dorim să avem răbdare unii cu alţii, comunicare bună, perseverenţă şi multă bucurie.

Cred că şi legile învăţământului care în acest an vor fi implementate ne vor aduce bucurie şi sper să fie de bun augur”, a declarat Carmen Iohannis.

Soţia preşedintelui României este dirigintă la clasa a X-a.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: