Redactia.ro
Home » Monden » Astăzi este ziua de naștere a Simonei Halep! Sportiva radiază de fericire FOTO

Astăzi este ziua de naștere a Simonei Halep! Sportiva radiază de fericire FOTO

GALERIE FOTO (5)

Simona Halep împlineşte astăzi 31 de ani. Acest an a fost extrem de piperat pentru sportivă, după ce a început colaborarea cu antrenorul Patrick Mouratoglou, dar a şi divorţat de Toni Iuruc. Iată detalii!

Simona Halep a împlinit 31 de ani

Astăzi, 27 Septembrie, Simona Halep a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani! Aceasta este mai pregătită ca niciodată să-și echilibreze viața după încercările din ultimul an. Prietenii nu au întârziat să-i ureze „La Mulți Ani!”.

Sursa foto: Captură ecran Instagram Simona Halep

Simona Halep și-a anunțat pauza în tenis

Simona Halep își amână revenirea pe terenul de tenis până anul viitor după ce s-a confruntat cu mai multe probleme personale în ultima vreme, printre care divorțul de Toni Iuruc și o operație la nas. Românca nu a mai disputat niciun meci din 29 august, atunci când a pierdut în fața debutantei Dariei Snigur din Ucraina, chiar în primul tur la US Open 2022.

Tenismena a transmis astăzi un mesaj lung, în mediul online în limba engleză.

„Salutare tuturor,

Aș dori să vă vorbesc despre situația mea actuală, să reflectez asupra a ceea ce s-a întâmplat în acest an și, așa cum am făcut-o întotdeauna, să vă împărtășesc cele mai profunde sentimente ale mele.

După cum știți deja cu toții, pentru că am vorbit de multe ori despre asta, în februarie am fost foarte aproape de a-mi încheia cariera deoarece nu credeam că am suficientă putere pentru a reveni în top 10. Treceam prin multe momente de anxietate și m-am gândit că este timpul să mă opresc pentru că este nesănătos din punct de vedere emoțional.

Apoi am avut norocul să descopăr Patrick’s Academy, unde am simțit atât de multă pasiune pentru tenis încât mi-a fost redată și mie. Mulțumită lui Patrick, am început încet-încet să cred că încă mai pot juca la un nivel bun. Am fost total deschisă la tot ceea ce mi-a spus să fac, la modul în care ar trebui să o fac și la cantitatea de muncă pe care ar trebui să o depun. Am făcut totul pe deplin. Obiectivul meu a fost foarte clar: mi-am dat un an pentru a reveni în top 10.

(…)

Când am pierdut la US Open 2022, am realizat că sunt complet epuizată din punct de vedere mintal. Mult timp am avut probleme respiratorii și s-au agravat, așa că am ascultat sfatul medicilor și am făcut operația. Nu am putut să fac mai devreme această intervenție deoarece nu am găsit niciodată trei luni libere, atât cât durează recuperarea, și asta pentru că tenisul a fost întotdeauna o prioritate pentru mine. Acum, am simțit că este momentul potrivit și e timpul să fac și ceva pentru mine, ca om, tocmai de aceea am lăsat medicii să se ocupe și de partea estetică, deoarece nu mi-a plăcut niciodată cum arată nasul meu. Le-am rezolvat: și partea funcțională, și partea estetică a nasului meu. Știu că mulți dintre voi mă înțelegeți.”

(…)

Simona Halep îi aduce laude antrenorului Patrick Mouratoglou, în timp ce își anunță pauza din tenis. Ce mesaj a transmis sportiva noastră
Foto: Facebook / Profimedia

Sursa foto: Instagram Simona Halep

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: