Redactia.ro
Home » Știri » Așteptarea a luat sfârșit! Daniel Pavel anunță când va începe noul sezon al emisiunii «Survivor»

Așteptarea a luat sfârșit! Daniel Pavel anunță când va începe noul sezon al emisiunii «Survivor»

GALERIE FOTO (3) daniel pavel

Un nou sezon al emisiunii Survivor va începe la PRO TV. Așteptarea se apropie de sfârșit pentru telespectatori, căci prezentatorul show-ului Daniel Pavel va dezvălui, în finala emisiunii Vocea României, de pe 23 decembrie, data la care va începe spectacolul din Republica Dominicană.

Daniel Pavel va anunța data la care va începe Survivor 2023

Înainte de a anunța data de lansare a Survivor România, Daniel Pavel le transmite tuturor celor care așteaptă cu nerăbdarea revenirea spectacolului din Dominicană: „Națiune Survivor, știu, știu că aveți emoții și că abia așteptați să îi vedeți pe membrii celor două triburi în primele confruntări. Simt energia voastră și sunt la fel de nerăbdător să pornim spre nisipul cald din Republica Dominicană și să dau fluierul de start. Până atunci a mai rămas puțin, iar în această seară, în finala show-ului Vocea României vă voi da vestea cea mare. Ne vedem în doar câteva ore pentru a vă spune când va începe cel mai puternic reality show”.

daniel pavel
Daniel Pavel va prezenta noul sezon al emisiunii Survivor

Survivor va reveni pe micile ecrane cu un nou sezon! Trustul de pe Pache Protopopescu a dezvăluit cine sunt faimoșii care vor lăsa confortul vieții din Capitală pentru a demonstra, în Republica Dominicană, că-și pot depăși limitele. Vica Blochina și milionarul Sebastian Dobrincu se numără printre concurenți.

Cine sunt cei 12 faimoși care au acceptat provocarea din Republica Domincană

12 vedete renunță la traiul fără griji din Capitală pentru a-și pune limitele la încercare în Republica Dominicană. Concurenții vor fi nevoiți să-și construiască propriul adăpost și să parcurgă probe dificile pentru a obține hrana. Doar cei mai puternici din punct de vedere fizic, dar și mental vor ajunge în finală și se vor lupta pentru premiul cel mare.

concurenti survivor
Sebastian Dobrincu se numără între cei 12 faimoși care se vor avânta în Republica Domincană

Carmen Grebenișan, Jorge, Ada Dumitru, Ionuț Iftimoaie, Maria Constantin, Remus Boroiu, Bianca Patrichi, DOC, Vica Blochina, Sebastian Dobrincu, Ștefan Stănilă, Gheboasă sunt cele 12 nume din showbiz care vor trăi experiența vieții lor în Republica Dominicană. Cel care va prezenta show-ul va fi tot Daniel Pavel, așa cum s-a întâmplat și sezonul trecut.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini