Redactia.ro
Home » Știri » Astrologul Mariana Cojocaru, implicată într-un accident rutier. A avut o premoniție înainte: „Într-o curbă largă…”

Astrologul Mariana Cojocaru, implicată într-un accident rutier. A avut o premoniție înainte: „Într-o curbă largă…”

Astrologul Mariana Cojocaru, implicată într-un accident rutier. A avut o premoniție înainte de impact. Chiar ea a povestit cum s-a întâmplat totul. Mașina a fost făcută praf.

Astrologul Mariana Cojocaru, implicată într-un accident rutier

Mariana Cojocaru a avut parte de momente de panică, după ce a fost implicată într-un grav accident auto. Astrologul a fost prezent în emisiunea online a lui Mihai Ghiță, numită ”În Oglindă”, unde a făcut dezvăluiri neștiute. Aceasta a povestit cu lux de amănunte prin ce a trecut, în urma incidentului rutier. Întâmplarea face că astrologul a avut o premoniție înainte de accident. Aceasta a visat câteva manechine într-un magazin, iar la un moment dat, unul dintre acelea a căzut și s-a spart la nivelul capului.

Atunci când s-a trezit, i-a spus fostului ei soț că a avut un vis ciudat și că nu ar fi rău să meargă la București cu trenul, nu cu mașina. Acesta n-ar fi fost de acord și s-a dovedit că astrologul a avut dreptate. Au plecat la drum și s-a dovedit că visul Marianei nu a fost unul întâmplător. Au făcut accident, după ce mașina în care se aflau, a derapat într-o curbă largă. Ea a fost cea mai afectată.

Mariana Cojocaru a intrat în moarte clinică

„Înaintea accidentului cu moartea clinică, cu o seară înainte am avut un vis premonitoriu, dar eu visez într-un fel anume. Am visat atunci că erau niște manechine ca într-un magazin. Un manechin de acolo a căzut, s-a spart la nivelul capului. Prietena mea era la volan. Când m-am trezit, i-am spus fostului soț că am avut un vis cam ciudat și că nu ar fi rău să venim la București cu trenul. El nu a fost de acord. Am avut dreptate. Plecăm la drum, plouă, pe carosabil era numai gheață. Într-o curbă largă, mașina derapează, acroșează un copac, mașina s-a făcut praf. Toți patru suntem în viață. Eu am fost cea mai afectată”, a spus Mariana Cojocaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini