Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 1 februarie. Fecioarele au probleme de sănătate

AstroRedacția: Horoscop 1 februarie. Fecioarele au probleme de sănătate

AstroRedacția Horoscop 1 februarie. Fecioarele au probleme de sănătate

Horoscop 1 februarie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de joi? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Te trezești brusc că o persoană cu care părea că te înțelegi bine te tot înțeapă acum, încearcă să îți găsească punctele slabe și îți dă niște replici răutăcioase. Încerci să îți dai seama de unde anume vin aceste reacții.

Zodia Taur

Faci o gafă majoră, care te costă scump atât pe tine, cât pe persoanele apropiate. Este foarte important să nu intri în panică, pentru că există o soluție și pentru această situație.

Zodia Gemeni

Simți nevoia să comunici cu cineva, iar persoanele care sunt deja în anturajul tău nu reușesc să te înțeleagă așa cum ți-ai dori. Din fericire, te împrietenești cu persoane noi, abia intrate în viața ta, care îți oferă ceea ce ai nevoie.

Zodia Rac

Îți faci griji toată ziua pentru că aștepți o veste foarte importantă, poate chiar legată de un examen sau de parcursul tău profesional. Trebuie să te calmezi, pentru că vei afla totul spre seară, iar rezultatul este unul pozitiv.

Zodia Leu

Faci un drum degeaba, pentru că nu reușești să rezolvi ceea ce ți-ai propus de la bun început. Chiar dacă ai scos și bani din buzunar, te bucuri că măcar ai avut ocazia să mai vezi niște locuri care îți sunt dragi.

Zodia Fecioară

Apar niște probleme de sănătate care te cam dau peste cap, pentru că vin și pe fondul unei stări de oboseală accentuată. Poate ar fi un moment potrivit să o lași mai moale cu efortul.

Zodia Balanță

Te apuci să investești niște bani serioși într-un hobby nou, dar ai grijă să nu depășești totuși prea mult bugetul pe care îl aveai planificat pentru perioada următoare, altfel s-ar putea să regreți această decizie.

Zodia Scorpion

Apar tensiuni în familie sau în cuplu, dar sunt aplanate rapid. Realizezi că nu ai motive reale și justificate ca să te enervezi, așa că tratezi totul cu mult calm și cu simțul umorului.

Zodia Săgetător

Pregătești o surpriză pentru cineva drag, cumperi cadouri sau pui la cale o petrecere surpriză. În orice caz, gestul tău va fi apreciat pe măsura efortului depus.

Zodia Capricorn

Pornești la drum în interes personal, dar abia aștepți să ajungi la destinație pentru că acolo te așteaptă o persoană care înseamnă foarte mult pentru tine.

Zodia Vărsător

Te ocupi mult de toate treburile gospodărești, fiindcă nu ai chef de responsabilitățile profesionale. Îți iei o zi de pauză de la job, apoi curățenia din casă te ajută să îți limpezești mintea.

Zodia Pești

Simți că o persoană pe care o credeai de încredere și în fața căreia te confesai a trădat legătura voastră de suflet, fiindcă ai aflat că a dezvăluit tot ce ați discutat, pe la spatele tău.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: