Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 21 mai. Racii au nevoie de odihnă, Leii îi iartă pe cei care le-au greșit în trecut

AstroRedacția: Horoscop 21 mai. Racii au nevoie de odihnă, Leii îi iartă pe cei care le-au greșit în trecut

AstroRedacția Horoscop 21 mai. Racii au nevoie de odihnă, Leii îi iartă pe cei care le-au greșit în trecut

Horoscop 21 mai. Care sunt zodiile norocoase în ziua de marți? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Te numeri printre zodiile norocoase în această zi, pe plan profesional. Unii nativi primesc o ofertă spectaculoasă, alții primesc un post mai bun, la care visau de mult, sau chiar o mărire de salariu.

Zodia Taur

Există risc mare de accidente în această perioadă, în special când vine vorba despre cele casnice. Ai grijă să te ferești de potențialele pericole, altfel este posibil să ai parte de necazuri când îți este lumea mai dragă.

Zodia Gemeni

Ai rămas în urmă cu niște proiecte, dar recuperezi rapid tot ceea ce ai de făcut, termini totul la timp, iar recompensele sunt unele pe măsură. Acum poți să te bucuri de o perioadă de liniște, în care să te recuperezi fizic și mental.

Zodia Rac

Ai mai multă nevoie ca oricând de odihnă, de timp doar pentru tine. Încearcă să lași totul deoparte măcar pentru o zi, ca să te poți concentra apoi pe lucrurile urgente și cu adevărat importante.

Zodia Leu

Ai luat decizia să fii tu persoana mai înțeleaptă și să le ierți păcatele din trecut celor care ți-au greșit. Simți că așa îți poți găsi cu adevărat pacea și asta îți aduce liniștea interioară de care aveai nevoie acum.

Zodia Fecioară

Ai parte de o întâlnire pe plan profesional, care îți poate schimba viața în perioada următoare. Îți joci foarte bine cărțile, așa că o să primești curând un răspuns pozitiv. Rămâne doar să mergi mai departe cu mai mult curaj.

Zodia Balanță

Pot să apară niște momente tensionate cu cei din familie sau cu prietenii foarte apropiați. Trebuie să mai renunți la încăpățânare, dacă îți dorești ca lucrurile să se rezolve rapid, înainte ca problemele să se acutizeze.

Zodia Scorpion

Unul dintre șefii, dintre colegii sau partenerii tăi de afaceri ia o decizie de ultim moment care te ia prin surprindere. Din păcate însă, este vorba despre o surpriză neplăcută, fiindcă îți dă toate planurile peste cap.

Zodia Săgetător

Ai o temă mai mare de făcut sau un proiect de finalizat, dar acum realizezi cât de mult ai greșit să l-ai lăsat pentru ultima zi înainte de termenul limită. Din fericire, sunt niște persoane care îți sar în ajutor.

Zodia Capricorn

Intuiția ta îți dă un semnal de alarmă în privința unei persoane, iar acum se dovedește că aveai dreptate când ai ales să nu ai încredere în ea. Încearcă să te tragă de limbă ca să îți întindă o capcană, dar scapi cu bine din cursă.

Zodia Vărsător

Simți că o persoană dintre prietenii tăi apropiați începe să fie invidioasă pe tine, fie din cauza succesului profesional, fie din cauza realizărilor tale pe plan sentimental. Aștepți să vezi ce urmează, înainte să iei o decizie.

Zodia Pești

Te bucuri pentru o zi de pasiunile tale, pe care le-ai cam dat deoparte în ultima vreme. Simțeai nevoia să îți amintești de ceea ce îți aducea împlinirea sufletească odinioară.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: