Redactia.ro
Home » Știri » Atac armat în Aeroportul Internațional din Chișinău. Un bărbat a dechis focul și două persoane au murit

Atac armat în Aeroportul Internațional din Chișinău. Un bărbat a dechis focul și două persoane au murit

aeroport chisinau

Alertă la Aeroportul Internațional Chișinău după ce în interior au fost auzite împușcături, relatează TV8.md. Informația a fost confirmată de șefa Secției Comunicare și Protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP), Diana Fetco. Iată cine este bărbatul care a speriat călătorii!

Atac armat în Aeroportul Internațional Chișinău

Conform surselor TV8, un cetățean străin provenit din Turcia ar fi declanșat atacul prin tragerea cu arma în Aeroportul Internațional Chișinău. Individul, căruia i s-a refuzat intrarea în țară, se presupune că ar fi sustras pistolul unui polițist de frontieră și ar fi tras mai multe focuri de armă. Incidentul a avut consecințe tragice.

Potrivit declarației Ministerului de Interne din Republica Moldova, în urmă cu scurt timp, Aeroportul Internațional Chișinău a fost scena pe care a avut loc un incident cumplit. Un cetățean străin a folosit arma de foc, după ce i s-a refuzat intrarea în Republica Moldova. Autoritățile confirmă că au avut loc două victime. În acest moment, Brigada de poliție cu destinație specială FULGER intervine la fața locului. Toate autoritățile sunt mobilizate.

Bărbatul a curmat viața a doi oameni

Conform presei din Republica Moldova, se speculează că bărbatul care a tras cu arma ar fi un cetățean rus, posibil un mercenar Wagner, și că acesta ar fi sosit din Turcia. Potrivit jurnaliștilor din Chișinău, cele două persoane împușcate au fost declarate decedate.

Forțele Brigăzii de Poliție cu Destinație Specială FULGER au reușit să neutralizeze agresorul responsabil de cele două victime înregistrate în urmă cu scurt timp la Aeroportul Internațional Chișinău. În prezent, pericolul a fost eliminat. Agresorul a suferit răni și primește îngrijiri medicale. Activitatea comercială și regimul zborurilor rămân întrerupte în momentul relatării știrii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini