Redactia.ro
Home » Știri » Atac cu topoare la liceul Jean Monnet din Capitală. Pe cine căutau agresorii

Atac cu topoare la liceul Jean Monnet din Capitală. Pe cine căutau agresorii

Scandal cu topoare la unul dintre cele mai cunoscute licee din Capitală. Poliția încă îi caută pe agresori. Mai mulți tineri au încercat să intre în Liceul Jean Monnet, înarmați cu arme albe.

Paznicii de la liceul Jean Monnet din Capitală au sunat la poliţie după ce în faţa unităţii de învățământ a apărut un grup de 10-15 persoane care aveau asupra lor mai multe obiecte contondente și un topor.

Incidentul ar fi avut loc în cursul zilei de luni, jurul orei 18.00, la poarta liceului Jean Monnet din cartierul bucureștean Primăverii.  Agresorii ar fi venit cu gânduri de răzbunare. Tinerii nu au apucat decât să lovească cu toporul gardul liceului, înainte ca paznicii să sune la 112. Însă pe cine căutau agresorii.

Atac cu topoare la liceul Jean Monnet din Capitală. Pe cine căutau agresorii

„Cu privire la informațiile apărute în spațiul public, în urma unei scrisori transmise de către un bărbat, părinte al unui elev ce studiază într-o unitate de învățământ din sectorul 1, facem următoarea precizare :

În data de 21 februarie 2022, un agent de pază ce acționează în zona unei unități de învățământ, a sesizat telefonic un polițist din cadrul Secției 1 Poliție cu privire la faptul că în fața clădirii se află mai mulți tineri, care ar fi afirmat că așteaptă o tânără, elevă.

La adresă s-a deplasat echipaj al subunității de poliție, însă tinerii nu se mai aflau în zonă. Ca măsură preventivă, polițiștii au efectuat mai multe verificări.

Unitatea școlară este inclusă în itinerarul de patrulare al sectiei de poliție. Agentul de pază nu a menționat ca vreunul dintre tineri ar avea asupra sa obiecte periculoase.

De asemenea, nimeni din conducerea, unității de învățământ nu a sesizat vreun eveniment sau vreo distrugere”, a transmis Poliţia Capitalei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: