Redactia.ro
Home » Știri » Atac în plină stradă! O adolescentă de 17 ani a fost biciuită de un individ cu cagulă. Polițiștii l-au prins imediat

Atac în plină stradă! O adolescentă de 17 ani a fost biciuită de un individ cu cagulă. Polițiștii l-au prins imediat

masina politie

Un incident a avut loc într-o comună din Maramureș, în plină zi! O adolescentă de 17 ani care aștepta autobuzul în stație pentru a merge spre Sighetu Marmației a trecut prin momente greu de descris după ce un individ care purta cagulă a biciuit-o în mijlocul străzii.

Adolescentă de 17 ani, atacată în plină stradă de un tânăr cu cagulă

Adolescenta aștepta autobuzul în stație pentru a merge spre Sighetu Marmației atunci când un individ care conducea o mașină de teren a parcat mașina, a coborât și a început să-i aplice mai multe lovituri de bici, din senin. Individul avea fața acoperită cu o cagulă pentru a nu putea fi indentificat cu ușurință. După ce a lovit-o de mai multe ori pe corp și pe mâini, atacatorul s-a urcat la volanul mașinii sale și a demarat în trombă.

După ce și-a revenit din locul suferit, adolescenta a sunat la 112 pentru a solicita ajutorul unui echipaj de poliție. Oamenii legii l-au identificat destul de repede pe acesta. Agresorul este un băiat de 18 ani din Câmpulung la Tisa și se pare că adolescenta a avut mai multe divergențe cu acesta în trecut.

Polițiștii l-au reținut imediat pe agresor. Cine este vinovatul

După ce a fost identificat de oamenii legii, tânărul în vârstă de 18 ani a fost dus la sediul poliţiei pentru a fi audiat. Pentru fapta sa, pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Așadar, adolescentul va răspunde în instanță pentru gestul său violent.

Inițial adolescenta a refuzat să fie transporată la spital, însă după mai multe discuții cu familia și polițiștii, ea a acceptat să fie transportată la Spitalul Municipal din Sighetu Marmaţiei pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: