Redactia.ro
Home » Știri » Atletico Madrid, tiktok pe muzica lui Tzancă Uraganul. Cum a fost posibil așa ceva

Atletico Madrid, tiktok pe muzica lui Tzancă Uraganul. Cum a fost posibil așa ceva

Pare ireal dar este adevărat. Cei de la Atletico Madrid au postat un tiktok pe melodia lui Tzanca Uraganul. Cum a fost posibil acest lucru. Videoclipul a strâns milioane de reacții.

Tzanca Uraganul a ajuns sa fie postat de Atletico Madrid

Cine s-ar fi gândit că muzica celebrului Tzanca Uraganul va ajunge să fie ascultată de zecile de milioane de suporteri ai echipei Atletico Madrid? Postarea de pe pagina oficială a clubului de fotbal a luat prin surprindere pe toată lumea. În doar câteva ore a strâns aproape 2 milioane de vizualizări și peste 160.000 de aprecieri.

Această dimineață pe contul oficial de TikTok al clubului Sportiv Atletico Madrid a apărut o postare cu nimeni altul decât Horațiu Moldovan. Cei ce se ocupa de conturile de socializare ale celor de la Atletico Madrid au vrut să aleagă o melodie din trending-ul din România. În momentul de față melodia lui Tzanca Uraganul ocupa prima poziție în tendințe. Fanii au reacționat rapid la postare și zeci de mii de români au lăsat comentarii de apreciere.

@tzzzancauraganu♬ sunet original – tzzzanca uraganu 🏆

Horațiu Moldovan: „Îmi place și am ascultat-o des”

Tzancă Uraganul a fost foarte mândru de reușita sa și i-a dat mesajul lui Horațiu Moldovan. „Mulțumesc pentru postare!!!„, a fost mesajul artistului pentru celebrul jucător de fotbal. Horațiu Moldovan i-a răspuns imediat artistului spunându-i că nici nu știa că cei de la Atletico Madrid vor alege această melodie. Ba mai mult el i-a transmis lui Tzancă Uraganul că îi place melodia și o ascultă des.

Nu știam că o să pună melodia asta, dar mă bucur că îmi place și am ascultat-o des!„, arată mesajul lui Moldovan din postarea publicată de Tzancă Uraganul.

@tzzzancauraganu Ca răspuns pentru @Vasile Petru ♬ الصوت الأصلي – 🖤𝙇𝘽𝙊𝘽🖤

Cine este Horațiu Moldovan

Horațiu Moldovan a făcut un salt important în cariera sa fotbalistică, luând decizia de a se alătura echipei de top Atletico Madrid, unde va concura pentru postul de titular alături de legendele fotbalului, precum Jan Oblak, în vârstă de 31 de ani. Moldovan va avea un salariu generos, de 800.000 de euro în primul sezon, cu perspective de creștere progresivă, urmând să primească câte 180.000 de euro în fiecare sezon ulterior.

Este un moment de mândrie pentru fotbalul românesc, deoarece Horațiu Moldovan devine al patrulea fotbalist român care își încununează cariera la Atletico Madrid, alăturându-se unor nume precum Didi Prodan, Cătălin Munteanu și Cosmin Contra. Această mutare reprezintă nu doar o oportunitate de a-și demonstra talentul și calitățile, ci și o dovadă a recunoașterii și aprecierii fotbalului românesc la nivel internațional.

Povestea lui Moldovan în fotbal începe la CFR Cluj, unde și-a făcut junioratul, demonstrându-și abilitățile și angajamentul față de sport. După această perioadă, el a avut o ascensiune impresionantă, ajungând să evolueze în Liga a 3-a la echipa Hermannstadt, unde și-a continuat progresul și a arătat că este demn de a evolua la niveluri superioare.

Această mutare la Atletico Madrid nu este doar o schimbare de echipă, ci și o nouă etapă în cariera lui Horațiu Moldovan, care este pregătit să facă față provocărilor și să lupte pentru afirmarea sa într-unul dintre cele mai prestigioase cluburi de fotbal din lume. Cu determinare, talent și ambiție, Moldovan este hotărât să își facă numele cunoscut și să contribuie la succesul echipei spaniole în competițiile de vârf ale fotbalului european.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: