Redactia.ro
Home » Monden » Au apărut imaginile din noaptea jafului care a avut loc acasă la Culiță Sterp. Ce au surprins camerele de supraveghere

Au apărut imaginile din noaptea jafului care a avut loc acasă la Culiță Sterp. Ce au surprins camerele de supraveghere

GALERIE FOTO (3)

Au apărut imagini din noaptea jafului care a avut loc acasă la Culiță Sterp. De circa o lună, celebrul artist face tot posibilul să găsească hoţii care i-au furat un seif plin cu bani. Acesta a cerut ajutorul jurnalistului de investigaţii Luis Lazarus.

Au apărut imaginile din noaptea jafului

Culiță Sterp a cerut ajutorul lui Luis Lazarus, celebrul journalist de investigații, pentru a face tot posibilul să-I găsească pe responsabilii jafului de la el de acasă. Hoții i-au furat un seif plin cu bani, iar acum sunt de negăsit. Acum, jurnalistul a descoperit o filmare controversată în care apar 11 mașini care au trecut prin fața casei familiei Sterp în seara când li s-a furat seiful.

Totuși, a existat un detaliu care i-a atras atenția jurnalistului. În imaginile publicate de acesta se poate vedea clar o dubă albă, care circulă, în mod suspect, în sens opus față de celelalte autoturisme.

Am descoperit un număr de 11 mașini. În noaptea fatidică, în noaptea jafului, au trecut 11 mașini pe acea stradă. 10 mașini au venit dinspre Hațeg către casă, una dintre ele a intrat pe această stradă, și o mașină s-a dus invers, către Hațeg. Una dintre mașini mi se pare interesantă și cred că putea fi ușor identificată. În jur de ora 02:00 este o dubă albă.

Această dubă care are și lumini pe lateral, nu știu daca ați mai văzut des așa ceva, este o mașină care foarte ușor poate fi identificată. Sigur că această cameră nu a surprins duba astfel încât să poată fi identificată cu număr și cu tot ce trebuie, dar avem câteva caracteristici. Eu am descoperit lucrurile astea, și mai sunt încă vreo 10 mașini, dar asta mi s-a părut mie mai interesantă.” , spune Luis Lazarus, pe canalul său de Youtube.

Ce spunea Culiță Sterp despre jaf

Sunt foarte supărat pe situaţia asta, pe poliţia din România, în primul rând. Nu se poate să stea cazul ăla de două săptămâni şi tu abia acum te uiţi pe camerele de filmat. La noi în comună sunt camere de aproximativ cinci ani, a fost un proiect european foarte, foarte mare, s-au luat bani mulţi şi s-au pus camere în tot satul. Din 15 iulie 2021 nu funcţionează niciuna. Eu acum ce să fac, să dau primăria în judecată? Mai repede prind eu hoţii decât poliţia. Le dai mură-n gură şi ei nu fac nimic. Suntem în junglă, în codru? Asta mă deranjează cel mai mult, sistemul ăsta din ţară. Şi dacă, doamne fereşte, nu mai recuperăm banii, să se facă ceva pe viitor, fraţilor!”, a spus Culiță Sterp pe TikTok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: