Redactia.ro
Home » Monden » Au apărut noi detalii despre starea de sănătate a celebrei Celine Dion. Cu ce probleme se confruntă în prezent artista și cât de avansată este boala

Au apărut noi detalii despre starea de sănătate a celebrei Celine Dion. Cu ce probleme se confruntă în prezent artista și cât de avansată este boala

GALERIE FOTO (2)

Celine Dion, cântăreața canadiană recunoscută pe plan mondial pentru vocea sa excepțională, a fost diagnosticată recent cu o afecțiune rară și incurabilă, cunoscută sub numele de „sindromul de rigiditate”. Acest sindrom cauzează spasme musculare incontrolabile și afectează doar una dintr-un milion de persoane.

În urma acestui diagnostic, artista a fost nevoită să-și anuleze turneul mondial. În ciuda acestei situații, Celine Dion nu și-a pierdut speranța și caută să găsească o modalitate de a reveni pe scenă.

În ce stare se află Celine Dion

Sora lui Celine Dion, Claudette Dion, a oferit recent informații despre starea de sănătate a artistei. Într-o declarație pentru Le Journal de Montreal, Claudette a dezvăluit că Celine este îngrijită de sora lor Linda și că lucrează îndeaproape cu cercetători specializați în această afecțiune.

„Sincer, cred că ea are nevoie mai ales de odihnă. Întotdeauna se dă peste cap [atunci când cântă], întotdeauna încearcă să fie cea mai bună și să fie în vârful jocului ei. La un moment dat, inima și corpul tău încearcă să-ți spună ceva. Este important să le asculți”, a declarat sora artistei.

Claudette a mai adăugat că atunci când nu poate vorbi direct cu Celine, primește informații de la sora lor Linda, care locuiește acum cu cântăreața în casa ei din Las Vegas. Ea a menționat că, în ciuda situației actuale, Celine „muncește din greu” pentru a-și gestiona condiția de sănătate.

Boala de care suferă artista

Diagnosticul lui Celine Dion cu sindromul de rigiditate a stârnit îngrijorări pe plan internațional, cu mulți fani trimițându-și gândurile bune și urându-i să se recupereze. În pofida provocărilor pe care le presupune această boală, Claudette Dion a transmis că sora ei este „disciplinată în fiecare domeniu al vieții ei” și că este încrezătoare în găsirea unei soluții care să-i permită să revină pe scenă.

Afecțiunile de sănătate ale celebrităților sunt adesea subiect de discuție publică, iar situația lui Celine Dion nu face excepție. Cu toate acestea, informațiile partajate de sora ei ne amintesc că celebritățile, în ciuda succesului și faimei, nu sunt imune la problemele de sănătate. În plus, acestea subliniază și importanța cercetării în medicină, chiar și pentru bolile rare.

„Cu o imensă dezamăgire trebuie să anunțăm astăzi anularea turneului mondial Courage. Îmi pare foarte rău că vă dezamăgesc pe toți încă o dată. Muncesc din greu pentru a-mi recăpăta forțele, dar turneele pot fi foarte dificile chiar și atunci când ești 100%. Nu este corect față de voi să tot amânăm spectacolele și, chiar dacă mi se rupe inima, cel mai bine este să anulăm totul acum până când voi fi cu adevărat pregătită să mă întorc din nou pe scenă”, a declarat Celine Dion în momentul în care a aflat de boala care îi macină trupul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: