Redactia.ro
Home » Monden » „Au avut loc relații amoroase la Survivor 2022?”, aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor. Alex Nedelcu dă cărțile pe față: „Am auzit multe vorbe și multe speculații…”

„Au avut loc relații amoroase la Survivor 2022?”, aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor. Alex Nedelcu dă cărțile pe față: „Am auzit multe vorbe și multe speculații…”

Alex Nedelcu a fost foarte aproape de a câștiga marele premiu în valoare de 100.000 de euro pus la bătaie de trustul Prov Tv, la Survivor. Totuși le spectatori nu l-au votat și a fost nevoit să părăsească competiția din Republica Dominicană cu puțin timp înainte de finală.

„Au avut loc relații amoroase la Survivor 2022?”, întrebarea de pe buzele tuturor

Odată întors în țară, Alexandru Nedelcu a vorbit foarte transparent cu presa despre condițiile de la Survivor. Acesta a fost întrebat dacă știe cumva să se fi întreținut relații amoroase între concurenți, în Republica Dominicană. Alex Nedelcu a răspuns foarte sincer acestei curiozități: 

„Am auzit multe vorbe și multe speculații pe treaba asta, dar gândește-te că gândul nostru era numai la mâncare. Nu aveam nicio atracție față de nimeni și nespălați. Nu aveam nicio tentație. Stai o săptămână nemâncat și o să te gândești numai la mâncare. Aveam o glumă: ‘Dacă vine o gagică cu doi hamburgeri, ce alegi? Dă hamburgerii încoace și pleacă’ . Ne era numai gândul la hamburgeri”, a povestit Alexandru Nedelcu, conform GSP.ro.

Ce a declarat Alex Nedelcu după ce a fost eliminat din competiție

Războinicul a ținut un discurs emoționant despre parcursul său la Survivor România 2022, imediat după ce a fost eliminat din competiție, deoarece a primit cele mai puține voturi la telespectatori:

„Mi-aș fi dorit să ajung în finală, dar dacă atâta a fost scris, atât a fost să fie. O să mă duc acasă la iubita mea, la fetița mea, o să stau mai mult cu ele.

De fiecare dată când îmi voi aminti de Survivor. Îmi voi aminti de colegii mei și de tot ce am trăit aici. Mi-am făcut și prieteni. Vă pup și vă iubesc!”, a explicat vizibil afectat Alexandru Nedelcu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: