Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Au crezut că au adoptat o fetiță de 6 ani, dar, când au aflat adevărul, au trăit un mare ȘOC! Cine era copila,cu adevărat

Au crezut că au adoptat o fetiță de 6 ani, dar, când au aflat adevărul, au trăit un mare ȘOC! Cine era copila,cu adevărat

Natalia Grace, o orfană din Ucraina, a fost adoptată în 2010 de un cuplu din Indiana. Michael și Kristine Barnett credeau că adoptă o fetiță de 6 ani.

Problema este că adevărul era unul mult mai crud și mai dur. Cazul a fost atât de impresionant, încât s-au făcut filme de succes pe marginea lui.

Natalia suferea de nanism

Natalia avea o formă de nanism, se prefăcea că este copil și, de fapt, era o femeie adultă.

Familia Barnett a afirmat că Natalia a încercat să le facă rău lor și copiilor lor biologici.

Natalia a fost acuzată că a încercat să pună otravă în cafeaua lui Kristine și să o omoare împingând-o într-un gard electric.

Michael Barnett a spus în emisiunea „Good Morning America” că medicii care ar fi tratat-o pe Natalia le-au spus că: „este o sociopată, o escroacă. Sunteți cu toții în pericol”.

Familia n-a renunțat la Natalia

Chiar şi aşa, soții Barnett nu au renunțat la Natalia. I-au schimbat vârsta în acte la 22 de ani, i-au închiriat o casă, au ajutat-o ​​​​să obțină un număr de securitate socială și i-au dat cupoane de mâncare. Apoi, cuplul a fost forțat să plece în Canada.

Natalia Grace a locuit în noul apartament doar câteva luni, după care a fost evacuată pentru că nu şi-a plătit chiria.

Apoi fata a mers pe calea de dinainte ştiută a adopţiilor și și-a găsit o nouă familie. Adică a încercat să-i înșele pe alții.

Cei doi soți nu au crezut niciodată că au comis o ilegalitate, pentru că, în acte, Natalia era o persoană adultă.

Autorităţile au ajuns la altă concluzie, după ce Natalia a ajuns în atenția altor părinți adoptatori. Astfel, Michael şi Kristine au fost puşi sub acuzare pentru abandon și neglijarea unei persoane aflate în dificultate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: