Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Au fost căsătoriți șase ani. Reacția soțului când soția i-a spus că este atrasă de femei

Au fost căsătoriți șase ani. Reacția soțului când soția i-a spus că este atrasă de femei

GALERIE FOTO (3)

Influencerița Sophie Cachia a fost căsătorită timp de șase ani cu jucătorul de fotbal australian Jaryd Cachia. Cei doi s-au despărțit, după ce soția i-a mărturisit că este atrasă de femei. Reacția lui a fost însă neașteptată.

Sophie Cachia și-a povestit experiența într-un interviu pentru revista Stellar Magazine, preluat de dailymail.co.uk.

Fosta concurentă de la Survivor Australia a mărturisit că soțul ei i-a fost alături și a susținut-o atunci când i-a mărturisit că este atrasă de femei.

„Am simțit pentru prima dată o scânteie când am cunoscut o femeie la un eveniment AFL în 2017 și am fost sinceră cu partenerul meu cu privire la sentimentele mele. Întreaga mea lume s-a schimbat.“, spune influencerița în vârstă de 31 de ani.

Cu siguranță este un moment dificil acela în care te desparți de partenerul tău pentru că îți dai seama că te atrage o persoană de același sex. Destul de surprinzător trebuie să fie și pentru partenerul părăsit. Unii bărbați sunt de părere că nu ar fi geloși dacă iubitele lor i-ar părăsi pentru o altă femeie, motivând prin faptul că nu pot concura cu persoană de sex opus. În timp ce, dacă ar fi părăsiți pentru un al bărbat, în capul lor ar fi întrebarea: „Ce are el și nu am eu?“

 

Reacția soțului când soția i-a spus că este atrasă de femei

Momentul discuției, unul presărat cu emoții s-a concretizat cu un final fericit.

„El știe cât de mult îl respect pentru faptul că m-a ajutat să mă înțeleg pe mine însămi, că mi-a permis să procesez ceea ce trebuia să procesez. A ales sufletul în locul ego-ului când a ales să mă sprijine”, spune Sophie despre fostul ei soț.

„Să fiu un ticălos și să reacționez furios nu avea să ajute situația”, a mărturisit Jaryd Cachia pentru publicația menționată.

 

 

Bărbatul și-a refăcut viața, alături de o altă femeie, iar Sophie s-a logodit cu jucătoarea australiană de basket Maddie Garrick (30 de ani).

Sophie și Jaryd, care au împreună doi copii, un băiat de 7 ani și o fată de 4 ani, s-au despărțit în 2019, dar au rămas apropiați. Sophie spune că fostul soț este cel mai bun prieten al ei, iar despre copiii lor spune că „au în prezent trei mame”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: