Redactia.ro
Home » Monden » Au ieșit la iveală negocierile secrete dintre Antena 1 și cei trei chefi. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu nu au cedat presiunilor

Au ieșit la iveală negocierile secrete dintre Antena 1 și cei trei chefi. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu nu au cedat presiunilor

Cei trei bucătari care au devenit atât de cunoscuți la „Chefi la cuțite” au avut parte de o întâlnire de gradul 0 cu reprezentanții de la Antena 1. Iată cum au decurs negocierile, de fapt, și de ce au ales Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu să renunțe la contractul pe care îl aveau.

Scandalul dintre cei trei chefi și producătorii de la Antena 1 ar fi început pe la începutul lunii octombrie, moment în care aceștia ar fi refuzat să mai onoreze contractul pe care îl semnaseră deja. Oboseala ar fi fost principalul factor, însă nimeni nu a avut încredere în această scuză și s-a speculat că ar fi fost vorba, de fapt, despre banii pe care nu i-ar fi primit.

Cum au negociat cei trei chefi cu Antena 1

Au ieșit la iveală detalii despre scandalul care are în continuare loc la Antena 1, unde cei trei chefi au fost dați în judecată de către trustul cu care au avut contract până de curând, potrivit Cancan. Pe 27 septembrie, se pare că șefii de la Antena și cei trei jurați au avut o întâlnire crucială, stabilind astfel câteva elemente esențiale pentru producția celui de-al 13-lea episod.

Printre schimbările semnificative anunțate se regăsește ajustarea programului, care a fost extins pe o perioadă cuprinsă între 16 octombrie și 18 decembrie. Însă, ceea ce atrage atenția este reducerea numărului de zile de filmare, de la 47 la 34. Această modificare nu doar că influențează logistica producției, ci poate avea și consecințe asupra calității și intensității competiției din cadrul emisiunii.

Ce s-a scris în plângerea înaintată de trust

O plângere ulterioară a scos la iveală că jurații, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, au luat decizia de a pune punct colaborării lor cu Antena 1. Conform contractului, aceasta ar fi trebuit să se încheie la sfârșitul anului, punând capăt unei perioade semnificative de contribuție la emisiunea culinară de succes.

Echipa de producție s-a confruntat rapid cu provocarea de a găsi înlocuitori demni pentru cei trei jurați care și-au făcut loc în inimile telespectatorilor. Soluția găsită este una surprinzătoare – nu trei, ci patru jurați vor face parte din acest sezon. Noua echipă este formată din Ștefan Popescu, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Alexandru Sautner, fiecare aducând cu sine experiența și expertiza proprie în domeniul culinar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: