Redactia.ro
Home » Monden » Au trecut 12 ani de când Mihaela Borcea a fost intoxicată cu mercur. Cum se simte acum: „Nu mă pot recupera în întregime”

Au trecut 12 ani de când Mihaela Borcea a fost intoxicată cu mercur. Cum se simte acum: „Nu mă pot recupera în întregime”

Mihaela Borcea este o femeie puternică și de succes. Aceasta are acum frumoasa vârstă de 52 de ani și se menține într-o formă demnă de invidiat. În urmă cu 12 ani a trecut printr-o tragedie care i-a pus viața în pericol. Fosta soție a lui Cristi Borcea a fost intoxicată cu mercur. Iată cum se simte acum!

Au trecut 12 ani de când Mihaela Borcea a fost intoxicată cu mercur

Mihaela Borcea a trecut în urmă cu 12 ani printr-o cumpănă a vieții, după ce a fost intoxicată cu mercur. În anul 2010, atât ea, cât și fostul soț, Crist Borcea au descoperit în organismele lor o cantitatea de mercur de 9 ori mai mare decât cea normal. Acum, la 52 de ani, vedeta este într-o mare formă și a vorbit deschis despre starea sa actuală de sănătate. Aceasta a fost nevoită șă-și schimbe stilul de viață și să urmeze diverse tratamente medicale.

Cum se simte acum fosta soție a lui Cristi Borcea

Mihaela Borcea a cheltuit, din ce susțin cei de la„ Spynews”, în jur de 20.000 de euro pe tratamente care aveau să o vindece, dar nu s-a întâmplat așa, timpul a fost cel care a ajutat-o să își revină, dar nu în totalitate. Aceasta și-a schimbat stilul de viață și mănâncă extrem de sănătos:

„Din păcate nu mai pot recupera în întregime istoricul, dar am învățat să mănânc mai sănătos cât mai sănătos, am grădină cu fructe, legume, merg mult pe jos”, a mărturisit fosta soție a lui Cristi Borcea pentru „Click.ro”.

Mihaela Borcea: „Trăiesc un coșmar”

Mihaela Borcea a trecut prin momente cumplite in ultimele luni.

„Traiesc un cosmar. Nu credeam ca este posibil si uite ca s-a intamplat. Aveam zilnic intepaturi in zona inimii, stari de ameteala, nu puteam sa ma ridic din pat. Toate organele au fost afectate. Mi s-a spus ca este o otravire a sangelui si a tutror organelor. Mi s-a mai gasit ceva, formol si m-am speriat.

In mintea mea sunt mai multe lucuri dar nu stiu de cine as putea sa fiu otravita. Am fost socata. Nu credeam ca mi se poate intampla mie asta. Am fost la manastire, la Sfantul Nectarie, acolo mi s-a facut o slujba de detoxifiere, de purificare a organismului.

Cand descoperi asa ceva ti-e teama. Nu am crezut multi ani in vraji, dar se pare ca exista. Eu am fost sa mor de mai multe ori, de vreo cinci ori in ultimii opt ani”, declara Mihaela Borcea in primavara acestui an.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: