Redactia.ro
Home » Monden » Au trecut 15 ani de când Gil Dobrică ne-a părăsit. Care au fost ultimele lui cuvinte

Au trecut 15 ani de când Gil Dobrică ne-a părăsit. Care au fost ultimele lui cuvinte

În urmă cu 15 ani, Gil Dobrică a murit la vârsta de 61 de ani. Interpretul a suferit de o boală cruntă, gută cronică, dar a suferit și de pneumonie. El a fost un artist complet care a lăsat multă tristețe în urma lui.

Gil Dobrică suferea de o boală cruntă

Regretatul cântăreț Gil Dobrică a murit în urmă cu exact 15 ani, pe 17 aprilie 2007, la vârsta de 61 de ani. Cântăreţul a murit marți după ce i s-au agravat problemele de sănătate.

Artistul pop-rock, soul, rhythm and blues a fost diagnosticat cu o boală teribilă, gută cronică, dar și dublă pneumonie. De-a lungul anilor s-a luptat cu boala, dar viața i-a fost învinsă.

Declarațiile apropiaților cu privire la ultimele momente din viața lui Gil Dobtrică

Potrivit apropiaților săi, ultimele zile din viață au fost de neimaginat pentru cântăreț. Acesta și-a dat ultima suflare la casa surorii sale, iar cu o noapte înainte de a muri, a simțit o durere chinuitoare și a simțit că nu mai are zile de trăit.

Artistul și-a rugat rudele să nu fie triste și să nu stea îndurerate că va părăsi lumea, iar dorința lui a fost ca slujba lui de înmormântare să aibă loc la Biserica Madona Dudu din Craiova și să i se pună un CD să-l asculte pe Ray Charles, în ultimele momente ale vieții.

Care au fost ultimele cuvinte ale lui Gil Dobrică

„Ne-a spus să nu fim triști, ne-a rugat să-i punem un CD cu Ray Charles și ne-a transmis ultimele sale dorințe”, a spus acesta.

Anul 1996 i-a adus maestrului poate cel mai frumos dar: l-a cunoscut pe idolul său, la Cerbul de Aur, pe Ray Charles!.  „A fost cea mai frumoasă zi din viaţa mea”, a spus Gil Dobrică. Aparent tot pe muzica acesta și-a droit să părăsească lumea.

”De asemenea, ultima sa dorința a fost ca la slujba de pomenire să aibă loc la Catedrala ”Madona Dudu,iar înmormântarea să aibă loc la CimitirulUngureni, acolo unde se află cavoul familiei”, au spus apropiații lui, potrivit Spy News.

Gil Dobrică a fost strungar în tinerețe

Deși a fost un artist de succes, Gil Dobrică a fost strungar în tinerețe. Familia lui a decis să-l trimită la o școală profesională și să învețe meserie de mic, chiar la vârsta de 14 ani.

Acesta lucra la strung, iar colegii săi spuneau că fredona mereu cântece. La 17 ani, a debutat în muzică în anul 1963, la Casa de cultură a Sindicatelor din Craiova. Printre piesele celebre ale acestuia s-au numărat: „Hai Acasă”, „Dragoste la prima vedere” sau „Banalitate”, dar și multe altele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: