Redactia.ro
Home » Știri » Au văzut o fetiță stând zile la rând pe stradă, în același loc, cu o gentuță după ea și o foaie pe care scria doar trei cuvinte! Când s-au apropiat, au izbucnit în lacrimi, uite ce făcea fetița acolo de atâta timp

Au văzut o fetiță stând zile la rând pe stradă, în același loc, cu o gentuță după ea și o foaie pe care scria doar trei cuvinte! Când s-au apropiat, au izbucnit în lacrimi, uite ce făcea fetița acolo de atâta timp

copila caine

O fetiță din București a găsit un cățel abandonat, l-a luat acasă, l-a îngrijit și a stat ore întregi cu el pe stradă pentru a-i găsi un cămin. Iar norocul a stat de partea animăluțului. Iată povestea care a emoționat o lume întreagă! Nimeni nu s-ar fi așteptat la semenea gest din partea unei mâini de om!

Fetiția i-a impresionat pe trecători

Fata a scris un anunț și a oprit toți trecătorii să-i întrebe dacă nu își doresc un cățel. Familia ei are deja în grijă 10 patrupezi.

„Tocmai am dus câinele unei domnişoare care, sunt convinsă, îi va fi o foarte bună stăpână. Vă mulţumesc tuturor pentru distribuiri şi comentarii, încă nu am apucat să le citesc pe toate, dar o voi face.

Sunt absolut impresionată şi surprinsă de această mobilizare de suflete bune, care iată că i-au adus un cămin celui mic! Multe, multe mulţumiri! <3″, a mărturisit mama copilei, Aluniţa Voiculescu, potrivit MDPA, Mişcarea Dreptate pentru Animale.

Povestea impresionantă a micuței nu a rămas neremarcată

Un trup mic și un suflet mare! Așa am putea sintetiza acest gest impresionant al fetiței care a stat mai multe zile pe stradă, cu un cățeluș abandonat, în speranța că îi va găsi o familie. Am putea spune că nu există nici mulți adulți care ar fi dispuși să facă un semenea gest. Acțiunea copilei este una lăudabilă, iar imaginile cu ea au devenit virale în mediul online, fiind distribuite în număr mare de către internauții care s-au grăbit să o felicite pentru fapta sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini