Redactia.ro
Home » Știri » Au vrut să petreacă o noapte fierbinte, dar totul s-a sfârșit prost. Ce au pățit amorezii

Au vrut să petreacă o noapte fierbinte, dar totul s-a sfârșit prost. Ce au pățit amorezii

GALERIE FOTO (3)

O noapte fierbinte de amor s-a transformat intr-un adevarat fiasco pentru un cuplu care a vrut sa iasa din peisajul obisnuit. Masina in care se aflau tinerii a ramas intepenita.

Un cuplu din Marea Britanie care voia sa iasa din tipare, dar si din casa si sa petreaca o noapte de dragoste in masina a avut surpriza sa ramana blocati in noroi. Acestia au intrat cu masina pe un camp, in miez de noapte, in cautarea lor de momente intime in vehiculul personal. Tinerii dornici de aventura nu s-au gandit la consecinte, astfel ca, au ramas si cu masina blocata in noroi, dar si nesatisfacuti. In plus, dimineata au fost treziti de fermierul caruia ii apartinea campul si care s-a trezit cu plantele la pamant din cauza masinii celor doi.

Au cerut ajutorul unei firme de remorcari

Cu toate acestea, tinerii din Marea Britanie au reusit sa sune la o companie de remorcari sa ii poata sa ii aduca inapoi pe soseaua principala. Cuplul a incercat sa vorbeasca si cu fermierul furios, pe care l-au rugat sa nu cheme politia, si caruia i-au oferit 50 de lire pentru a-i “cumpara” tacerea. In schimb, firma de remorcari a fost cea care a povestit intamplarea amuzanta pe Facebook, ca mai apoi cei de la  “The Sun” sa preia povestea.  Mi-au povestit că au intrat în câmp cu mașina, și-au petrecut noaptea iar dimineață fermierul furios le-a cerut să plece de acolo. I-au dat 50 de lire ca să nu cheme Poliția dar au constatat că au rămas împotmoliți și au sunat la noi. Mi-a zis cam pe unde era dar eu i-am cerut o locație live. La care bărbatul mi-a răspuns: N-ai cum să mă ratezi, e singurul Ford albastru din mijlocul câmpului!”, au scris reprezentantii firmei de remorcare din Milton Keynes, Bucks din Marea Britanie.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: