Redactia.ro
Home » Homepage » Augustin Viziru a intrat cu un cuțit imens în Fermă. Motivul incredibil pentru care a venit cu o armă albă la el

Augustin Viziru a intrat cu un cuțit imens în Fermă. Motivul incredibil pentru care a venit cu o armă albă la el

Augustin Viziru a intrat din nou în Ferma. Orășeni vs Săteni, pregătit să de-a tot ce are mai bun pentru câștigarea marelui trofeu.

După accidentarea suferită în 2015, actorul și-a propus că acest an să devină Fermierul anului 2020, asta după ce a fost la un pas de a lua trofeul în marea finală, însă, din păcate, a suferit o accidentare gravă la degete.

“Mă bucur că mi s-a oferit oportunitatea să pun mâna pe trofeu” a spus Augustin în cadrul unui testimonial!

Concurenții au reacționat diferit, unii incantati, alții de-a dreptul deranjați de faptul că la jumătatea competiției a fost introdus un alt participant, cu forțe proaspete.

A intrat cu un cuțit imens în Fermă. Motivul incredibil pentru care a venit cu o armă albă la el.

Așa cum spune formatul emisiunii, fieare concurent trimite bagajul la verificare. Regulile sunt foarte stricte: fără telefon, fără alimente, fără prea multe haine (doar strictul necesar) și evident… fără arme albe.

Întrebat de Mihaela Rădulescu de ce și-a permis să între în Fermă cu un cuțit extrem de periculos, răspunsul lui a fost unul de-a dreptul hilar.

„Mă gândeam să-l avem acolo, dacă Doamne ferește apare vreun urs, ceva. L-am comandat de pe net, mi-a plăcut mie pentru că am crescut cu Rambo. L-am comandat, îl aveam acasă… și am zis să-l pun în bagaj”, a declarat Augustin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: