Redactia.ro
Home » Monden » Augustin Viziru, petrecere de pomină în cinstea fiicei sale. Viorica de la Clejani a făcut atmosferă la eveniment

Augustin Viziru, petrecere de pomină în cinstea fiicei sale. Viorica de la Clejani a făcut atmosferă la eveniment

A fost mare petrecere în lumea bună a Bucureștiului seara trecută. Augustin Viziru i-a tăiat turta fiicei sale și artiștii de renume au cântat toată seara. Viorica de la Clejani și Costel Biju au încins atmosfera la marea petrecere. Cele mai importante vedete din showbiz au foste prezente la eveniment.

Augustin Viziru, petrecere de pomină în cinstea fiicei sale. Viorica de la Clejani, invitat de onoare

Micuța prințesă a lui Augustin Viziru a împlinit frumoasa vârstă de un an, iar tatăl ei a marcat specialul eveniment cu o petrecere de pomină cu lume bună și lăutari. Vedeta i-a tăiat turta micuței Maria și lumea a petrecut la maximum.

Printre artiștii invitați de Augustin s-au numărat Viorica de la Clejani alături de taraful ei și Costel Biju cu formația sa. Invitații de renume din showbiz au fost în număr mare.Ana Baniciu alături de iubitul său, Edy Kovacs, Doinița Oancea, Cătălin Cazacu, Majda Aboulumosha sunt doar câteva nume sonore care au fost prezente la petrecere.

Ce declara Augustin Viziru nu de mult timp

Augustin Viziru a făcut declarații emoționante în cadrul unui interviu în care a vorbit despre familai sa și despre cum se simte de când a devenit tătic.

Sunt un om prea norocos. Mă trec niște sentimente… Nu mai țin minte unde am cunoscut-o. Eram într-o locație unde se socializează, ne-am intersectat privirile. Nu știu cum să definesc sentimentele mele. Pur și simplu, mi-a captat privirea. Eu nu m-am așteptat să ajung în poziția asta niciodată. Știi cum e trecută la mine în telefon? «Stăpâna»! Nu credeam vreodată că pot să găsesc pe cineva cu care să mă înțeleg atât de bine. Îmi place că are personalitate.Noi suntem luați, formăm o familie fericită, avem tot ce ne trebuie, dacă o să fie cazul să facem și pasul acesta (n.r. nunta), o să-l facem, nu e nicio problemă. Când este să se întâmple, se întâmplă. Este șafa mea!”, a declarat Augustin Viziru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: