Redactia.ro
Home » Știri » Autobuz plin cu români, răsturnat în Spania. Doi morți și mai mulți răniți

Autobuz plin cu români, răsturnat în Spania. Doi morți și mai mulți răniți

Autobuz plin cu români, răsturnat în Spania

Autobuz plin cu români, răsturnat în Spania. Un autobuz plin cu români s-a răsturnat în Spania. Doup persoane de cetățenie română au murit după ce autocarul care transporta 15 persoane la locul de muncă, s-a răsturnat în orașul Pedrera. Primarul orașului a confirmat că cele persoane care au decedat sunt doi imigranți de naționalitate română.

Autobuz plin cu români, răsturnat în Spania. Doi morți și mai mulți răniți

Un autobuz plin cu români s-a răsturnat în orașul sevilian Pedrera, din Spania. Autocarul transporta 18 persoane la locul de muncă. Primarul orașului, Antonio Noglaes a confirmat că două persoane au murit, iar acestea au naționalitate română. Muncitorii se îndreptau spre Antequera pentru a lucra la recoltarea usturoiului. La fața locului au ajuns autoritățile, Poliția Locală. Garda Civilă și pompierii. Autobuzul s-a răsturnat într-o curbă pe șosea din Andaluzia. Doi oameni au murit, iar trei au fost transportați în stare gravă la spital. Alți 11 pasageri au suferit răni ușoare.

Potrivit ABC de Seville, dintre pasagerii cu răni ușoare, șase au ajuns la spitalul din Pedrera și alți șapte la un centru de sănătate din Estepa. Muncitorii urmau să lucreze pe un câmp din Antequera. Autoritățil spaniole încearcă să afle cauza accidentului. Primarul Nogales a recunoscut că autobuzul preia muncitori sezonieri din mai multe orașe din regiune. Acesta a relatat că răniții și-au putut anunța rudele, care s-au apropiat de locul accidentului. Drumul a fost închis pe ambele sensuri, iar medicii au încercat să acorde ajutor medicale cât mai rapid celor răniți.

Un șofer de TIR băut a fost oprit de români în timp ce fugea de la un accident în Spania

Mai mulți români au fost lăudați în Spania, după ce au oprit un șofer de TIR care încerca să fugă de la locul unui accident. Acesta consuma alcool și lovise o mașină. Românul care a reușit să oprească TIR-ul a tras frâna de mână de la una dintre roțile de pe spate, făcând camionul avariat serioa pe partea dreaptă să se oprească la câtiva zeci de metri. Un alt român a decis să deschidă portiera TIR-ului și să scoată cheile din contact.

Bravo conaționalilor români care au oprit un șofer beat în fugă după un accident cu victime în Junquera. Felul în care a fost oprit este demn de o scenă din filmele cu James Bond. Şoferul avea o alcoolemie de patru ori peste limita admisă„, se arată într-o postare pe pagina de Facebook El Rumanol.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: