Redactia.ro
Home » Știri » Autoritățile s-au prezentat de urgență la casa lui Gigi Becali din Pipera. Un bărbat s-a cățărat pe un stâlp electric și refuză să coboare

Autoritățile s-au prezentat de urgență la casa lui Gigi Becali din Pipera. Un bărbat s-a cățărat pe un stâlp electric și refuză să coboare

GALERIE FOTO (2)

Gigi Becali este un o figură celebră în țara noastră, cunoscut atât pentru succesul său în afaceri, cât și pentru milostenia față de cei greu încercați de viață de care a dat dovadă. A fost foarte vocal în mediul public, dar dorința lui cea mai mare a fost ca familia sa să fie protejată de lumea în care activează. Liniștea căminului său din Pipera a fost astăzi perturbată de un incident neprevăzut, iar la fața locului s-au deplasat în cel mai scurt timp și autoritățile.

Autoritățile s-au prezentat de urgență la casa lui Gigi Becali din Pipera. Un bărbat s-a cățărat pe un stâlp electric

Gigi Becali a avut astăzi parte de un „vizitator” neașteptat, care a creat mare vâlvă în jurul său. Este vorba de un bărbat care a decis să se urce pe stâlpul de electricitate din fața casei afaceristului, fapt ce a alarmat până și autoritățile. Observând vâlva creată în jurul casei sale, partonul FCSB a ieșit și el la poartă, încercând să liniștească spiritele.

Până în acest moment nu este clar motivul pentru care bărbatul în cauză a decis să facă un asemenea gest, mai ales că viața i-a fost pusă în pericol. S-a expus în mod voit unor riscuri deosebite, iar autoritățile urmează să ofere mai multe detalii despre cele întâmplate.

UPDATE: Bărbatul a făcut acest gest periculos în semn de protest față de situația dificilă în care se află. Nu avea nici bani de chieire sau de mâncare, iar disperarea l-a împins în acest punct. A dorit să primească ajutor, iar singurul care putea face acest lucru era nimeni altul decât Gigi Becali.

„Reporter: Vrea să-l ajutaţi! Are probleme financiare.
Gigi Becali: Şi ce să facă? I-am dat bani. Vrea casă! Păi de unde să-i dau eu casă?!
Reporter: Doarme pe stradă.
Gigi Becali: Şi eu ce să-i fac?
Reporter: Să-l ajutaţi cu bani, aşa spune.
Gigi Becali: Păi i-am dat bani, dar vrea casă.
Reporter: Casă nu îi daţi?
Gigi Becali: De unde să-i dau casă? Dacă toată lumea vrea casă. Se urcă pe stâlp şi dă-mi casă?! Aşa ce? După aceea se urcă toţi pe stâlp să le dea casă.
Reporter: Cum o să-l convingeţi să coboare de pe stâlp?
Gigi Becali: Să stea pe stâlp? Ce să îi fac eu?!!”, relatează româniatv.ro.

În cele din urmă, Gigi Becali a fost cel care l-a convins pe bărbat să coboare. I-a oferit bani de chirie și l-a liniștit, însă cu mai mult a mărturisit că-i este imposibil să-l ajute. Se pare că dorința bărbatului era să primească o casă, tocmai de aceea s-a și urcat pe stâlp. Cei doi nu sunt la prima întrevedere, însă bărbatul a întrecut limita de această dată.

„El a zis că n-are casă. I-am dat nişte bani. Acum vrea casă! N-am de unde să-ţi dau eu ţie casă! A zis: măcar dă-ne bani de chirie pe o lună că după aia ne descurcăm. Şi i-am dat bani de chirie!”, a spus Gigi Becali.

Casa din Pipera nu mai este a lui Gigi Becali

Construit în 1915 pentru avocatul Iancu Manu, Palatul pe care acum îl deţine Gigi Becali este o copie a Palatului Biron din Paris, loc unde până în anul 1958 a locuit prim-ministrul Petru Groza. Afaceristul l-a achiziționat în anul 2006 pentru suma impresionantă de  7 milioane de euro, iar acum a renunțat de bunăvoie la el.

Gigi Becali a declarat recent că plănuiește să renunțe la afacerile sale minore și la plăcerile sale lumești și să se concentreze mai mult pe relația sa cu divinitatea. A ajuns la concluzia că indiferent de averea pe care o are, acest lucru nu îi va asigura liniștea atunci când va pleca din această lume, plină de păcat și valori superficiale. Astfel, a renunțat la vila din Pipera, care a fost lăsat moștenire fiicelor sale. El și soția sa urmează să se mute într-o locuință mai mică, în timp ce fetele sale vor rămâne în casa în care au copilărit.

„Se zice că mama înțelepciunii este aducerea aminte de moarte și ziceam: cum să-mi aduc aminte de moarte? O să ziceți ‘Bă, ăsta e nebun!’. Da, dar e mama înțelepciunii, Eu în fiecare zi mă gândesc numai la moarte și dacă mă gândesc la moarte nu mai mă interesează să fac. Păi, dacă eu mor oricum, de ce să fac bogății? Pentru ce să mă gândesc la toate nemuririle dacă mor? Că el, vrăjmașul, cea mai mare șmecherie a lui este grija de multe, ca să-ți împrăștie mintea. Dacă el îți împrăștie mintea de multe … eu de-aia le vând și nu mai am treabă și le dau toate, la copii.”, a spus Gigi Becali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: