Redactia.ro
Home » Știri » Avion cu 133 de pasageri la bord, prăbuşit în China. VIDEO

Avion cu 133 de pasageri la bord, prăbuşit în China. VIDEO

GALERIE FOTO (2)

Este informația momentului. Un avion care transporta luni 133 de pasageri s-a prăbușit în China. Mai exact, în regiunea Guangxi. A provocat un incendiu în munți, transmite televiziunea de stat chineză.

Avionul implicat în accident este un avion Boeing 737 al companiei China Eastern Airlines. Iar despre numărul victimelor nu a fost încă indicat, a spus CCTV, televiziunea chineză. Potrivit primelor informații, la locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare.

UPDATE ora 11.40 Au fost surprinse ultimele secunde ale avionului cu pasageri prabusit în China. Ultimele imagini cu aparatul de zbor intact au fost surprinse de camerele de luat vederi.

Avion cu 133 de pasageri la bord, prăbuşit în China. VIDEO

Potrivit presei internaționale, zborul China Eastern MU5735 nu a mai ajuns la destinația din Guangzhou, după ce a decolat din orașul Kunming, la scurt timp după ora locală 13:00. Deocamdată, nu se cunosc cauzele prăbușirii avionului. Este vorba de o aeronavă 737-800 veche de 6 ani, potrivit Flightradar24.

Se crede că avionul MU5735 de la Kunming la Guangzhou este un Boeing 737-89P ce nu face parte din seria MAX, care a întâmpinat probleme în ultimii ani.

Pe rețelele de socializare au apărut primele imagini de la locul tragediei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: