Redactia.ro
Home » Știri » “Avionul Apocalipsei” al lui Vladimir Putin, văzut deasupra Moscovei. Ce pregătesc rușii pentru 9 Mai

“Avionul Apocalipsei” al lui Vladimir Putin, văzut deasupra Moscovei. Ce pregătesc rușii pentru 9 Mai

Celebra aeronavă „Doomsday” al lui Vladimir Putin sau Avionul Apocalipsei, cum i se mai spune, a apărut pe cerul Moscovei. Iar imaginile au făcut deja înconjurul lumii și au dat fiori reci celor mai mari lideri de pe mapamond.

Doomsday sau Avionul Apocalipsei al lui Vladimir Putin, care îi permite să continue să conducă Rusia chiar dacă izbucnește un război nuclear, a fost văzut zburând pe cerul Moscovei.

“Avionul Apocalipsei” al lui Vladimir Putin, văzut deasupra Moscovei. Ce pregătesc rușii pentru 9 Mai

Ilyushin Il-80 – Maxdome, avionul special „Doomsday” al lui Vladimir Putin, care îi permite să continue să conducă Rusia în timpul unui război nuclear, a fost văzut zburând pe la periferia orașului Moscova.

Uriaşul avion  Il-80 Maxdome este proiectat să acționeze ca „un Kremlin” pe cer, în cazul unui atac nuclear. Aeronava poate fi alimentată în aer. Vladimir Putin ar fi capabil să conducă Rusia și să dea comenzi armatei sale pentru lovituri nucleare de la postul de comandă din aer.

Și se pare că oficialii ruși au insistat ca aeronava va fi prezentată la Parada Anuală de 9 Mai, de luni, de Ziua Victoriei de pe Piața Roșie și că este implicată în „repetiții” pentru marea etalare a puterii.

Giganta aeronava din epoca sovietică – fără ferestre, în afară de cabina de pilotaj, și cunoscută sub numele de „Kremlinul zburător” – nu a mai fost văzută la o comemorare a Zilei Victoriei – care marchează pe 9 mai înfrângerea lui Hitler și sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial – din 2010.

La Parada Victoriei de la Moscova, Il-80 Maxdome va fi escortat de două avioane MiG-29 în timp ce zboară jos deasupra Catedralei Sf. Vasile.

Reapariția sa este un semn că Vladimir Putin vrea să trimită un mesaj de avertizare Occidentului.

Avioane MiG, zbor sub forma literei Z

La Parada Victoriei, programată pentru ziua de luni, ministerul rus al Apărării a confirmat și că 8 avioane MiG-29SMT vor zbura sub forma literei „Z”. Așa ar arăta sprijinul militarilor ruși care participă la o operațiune militară specială în Ucraina, care ar putea deveni război din data de 9 mai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: