Redactia.ro
Home » Știri » Avocatul familiei Melencu contestă relevanța ADN-ului recoltat de la mama Luizei

Avocatul familiei Melencu contestă relevanța ADN-ului recoltat de la mama Luizei

Avocatul familiei Melencu contestă relevanța ADN-ului recoltat de la mama Luizei

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu susține că anchetatorii nu vor recolta ADN-ul amprentă, ci unul pe care „îl pot avea sute de mii de persoane”.

Avocatul familiei Melencu contestă relevanța ADN-ului recoltat de la mama Luizei

Potrivit Mediafax, avocatul familiei Melencu, contestă relevența ADN-ului recoltat de la Monica Melencu. Tonel Pop, a declarat luni , la Institutul de Criminalistică, că anchetatorii nu vor recolta ADN-ul amprentă, ci unul pe care „îl pot avea sute de mii de persoane”.

Nu ştiu, vedem, se vor recolta aceste probe, acum au intrat cu maşina IGPR-ului în curte şi noi suntem de acord să ne supunem acelei hotărâri judecătoreşti, fără mandat, fără alte probleme. Cred că da. Eu mi-am exprimat opinia foarte clară despre acest tip de ADN, care nu este ADN-ul amprentă umană. Este altceva, este un ADN pe care pot să-l aibă sute de mii de persoane. Pe când acela pe care-l ştim cu toţii, ADN-ul amprentă, amprenta genetică e exact invers. Aici îl pot avea un milion de oameni acest ADN pe când dincolo. Un singur ADN aparţine unei singure persoane şi alţii nu pot să aibă acelaşi ADN„, a declarat Tonel Pop.

Familia Luizei a acceptat o nouă recoltare de probe biologice

Cătălina Iordache, mătușa Luizei Melencu, a declarat că mama Luizei a acceptat o nouă recoltare de probe biologice. Întreaga familie speră ca adevărul să iasă la iveală, iar fata să fie în viață. Refuzul Monicăi Melencu de a oferi probe biologice, s-a datorit din cauza faptului că DIICOT nu și-a făcut treaba. Luni, Monica Melencu, s-a prezentat la Institutul Național de Criminalistică din București, pentru a i se recolta probe ADN. Săptămâna trecută, femeia a refuzat de două ori să i se preleve probe bilogice, motiv pentru care a fost amendată cu 5.000 de lei. Probele prelevate împreună cu fișa completată și rpaortul, vor fi sigilate și trimise institușiei solicitante.

Mama Luizei Melencu, dovada clară că fiica ei e în viață

După patru luni în care s-au căutat dovezi ale decesului, mama fetei spune că are dovezi că Lulu este în viață. Monica Melencu a scos la iveală faptul că fiica sa purta un anume lănțișor la momentul răpirii și că acesta a dispărut odată cu fiica sa. Ea spune că ar fi fost normal să apară printre obiectele recuperate de anchetatori de la reședința presupusului criminal.

Nu mi se spune nimic. Fiica mea avea un lănțișor cu trei inimioare. Nu mi s-a arătat niciun obiect. Atunci cum pot să cred că fiinca mea este moartă? Eu cred că acest caz este mușamalizat. Când a dispărut fiica mea, soția dl Dincă era prin preajmă. În cazul Alexandrei, fiica dânsului a fost prin preajmă. Are familia suspectă. Eu spun că aceste fete nu sunt moarte. Eu cred că acest caz se vrea mușamalizat. Să îmi ceară test ADN. Ar trebui să meargă pe altă pistă. Fetele sunt traficate”, a declarat Monica Melencu într-un interviu.

Citeste si:INCREDIBIL! Cum arată fiul lui Ștefan Bănică Jr. la vârsta de 16 ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: