Redactia.ro
Home » Știri » ”Azi te duci acolo sus”. Tânărul, care și-a pus capăt zilelor în curtea fostei sale iubite, condus pe ultimul drum

”Azi te duci acolo sus”. Tânărul, care și-a pus capăt zilelor în curtea fostei sale iubite, condus pe ultimul drum

GALERIE FOTO (3)

Familia și prietenii unui tânăr de 23 de ani sunt devastați, după ce acesta și-a pus capăt zilelor din cauza unei decepții în dragoste. Acesta a ales să-și ia viața, chiar în curtea casei fostei sale iubite. Oamenii au rămas șocați când au auzit ce s-a întâmplat cu tânărul. Acesta a fost condus pe ultimul drum de cei apropiați.

Familia și prietenii sunt devastați de durere

Astăzi, familia şi apropiaţii și-au luat rămas bun de la el. Tânărul a fost înmormântat, iar pe internet au început să apară ultimele mesaje din partea apropiaților. „Azi te duci acolo sus, drag prieten. Drum lin. Dumnezeu să-ţi aibă de grijă acolo în ceruri. Dumnezeu să te ierte, nu te vom uita niciodata, Nanule. Nu-mi vine să cred că ne-ai părăsit aşa repede. Te vom păstra în inimile noastre”, a scris pe Facebook un prieten al tânărului.

”– Nu am cuvinte, Dumnezeu sa îți odihneasca sufletul ! Condoleanțe și putere familiei.

– Dumnezeu să te ierte și să îți odihnească sufletul!Condoleante familiei

– Condoleanțe familiei! Dumnezeu sa te odihnească în pace Nanule! Ne vei lispii la toți!

– Drum lin, prieten drag Îmi pare nespus de rău. Ai fost un prieten în care mă puteam baza și mă făceai mereu să trec peste toate. Ai fost un prieten adevărat, Dumnezeu să te odihnească în pace nu te voi uita niciodată”, au fos alte mesaje ale prietenilor tânărului.

Cum s-a întâmplat totul

Bărbatul s-a spânzurat chiar în curtea casei iubitei lui. Acesta a lăsat un mesaj cutremurător pe Facebook, înainte de a-și pune capăt zilelor. Din nefericire, medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat. „Te iubesc! Peste câteva minute n-o să mai fiu. Să știi că te iubesc și îmi pare rău pentru ce ţi-am făcut până acum. Rămas bun la toți ai mei dragi. Nu mai pot să sufăr aşa”, a fost mesajul postat de tânăr, pe Facebook.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini